Ozzy flyttar

Igår måndag satt vi i bilen mest hela dagen. Strax efter 09.00 lämnade vi hemmet för en tur till Långsele med Ozzy som skulle få flytta hem igen!



Vi kände att vi inte riktigt har tid för hundarna och med tanke på att vi haft Morris sen han var valp så skulle det kännas fel att göra oss av med honom och behålla Ozzy som i sig är väldens snällaste och väldigt lydig.

På söndag eftermiddag skrev jag ett mail till Ozzys förra ägare (B-L), hade lovat henne att höra av mig till henne om vi skulle besluta oss för att inte ha honom kvar. På söndag kväll ringde hon och var så lycklig, hon ville mer än gärna ha honom tillbaka för hon har ångrat sig så mycket att hon gjorde sig av med honom och eftersom hon jobbar mindre nu igen så saknade hon honom extra mycket!

Vi bestämde i alla fall att vi skulle åka med honom redan näsa dag, vi sa att vi kunde köra honom hela vägen då B-L inte gillar att köra bil på vinterväg, särskilt inte om det är långa sträckor...

Vi kom i alla fall fram vid 12.00 tiden och att se dem återförenas var underbart!





Tack för de 7 månader som vi fick låna dig Ozzy! Nu ska vi försöka jobba lite mer Morris och se ifall vi kan få lite pli på honom också!

Kommentarer
Postat av: millan

Vi kommer att sakna Ozzy. Men underbart att se hur lyckliga de blev båda två att träffas igen. Ha det gott i nya hemmet Ozzy.



Morris den lille busen. Han är goer. Hoppas bara han inte kommer att känna sig ensam nu.



Ha det gott och krya på dig. Kram

2011-03-01 @ 19:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus