Premiär för pannan!!!

Igår var jag så trött att jag orkade inte skriva, eller jag snarare sket i det för att få sova längre för jag vet att jag annars blir sittande för länge!

I alla fall så blåste det hur mycket som helst igår, jag tog som vanligt på torsdagar med mig alla barnen, lämnade Meja på dagis och sen knatade vi vidare till kyrkis! Det var hård motvind hela vägen och Melvin besvärades en del av att det blåste, men sakta och säkert tog vi oss fram och tillslut så var vi framme!

Karin serverade jätte god fiskgratäng och till efterrätt hade Josefin bakat en kladdkaka! Den hade tydligen varit inne i ugnen lite för länge men var god ändå, smakade lite med som en brownie! Gott gott!

Vi blev kvar ganska länge, 13.45 var vi väg. Jag bäddade ner Towe och Hilma i vagnen och Melvin satt fram på som han brukar men han somnade efter knappt halva vägen!



Tröttis...


Men det gick bra att sitta och sova!


Hilma låg fortfarande vaken!

När jag närmade mig dagis var klockan redan 14.00 men jag valde att gå hem och bädda ner Melvin i vagnen först och Hilma som fortfarande inte, men hon somnade innan vi var hemma.

Jag gick in och hämtade fällen och en filt, tog med nyckeln till garaget  där vagnen stod, bäddade i vagnen och lyfte över Melvin som sov hårt och vaknade inte ens till när jag flyttade honom! Sen gick jag in med barnvakten till Göran innan jag gick till dagis för att hämta Meja!

15 minuter sen var jag  men jag förklarade läget och det kunde inte annat än all le, det gjorde ingenting. Meja var lite tjurig men ganska snart var vi på väg hem i stormen. Det var lite störande att det ändå var jätte fint väder, solen sken och det var inte speciellt kallt men blåsten förstörde ju allt! Det hade inte varit ute någonting på dagis och det förstår jag!

När vi kom hem så hade Röris kommit, mötte honom på vägen ner till dagis och han hade sms:at mig tidigare under dagen och frågat ifall vi hade tagit in ved.

Det tog ett tag innan elden var i full gång och det började hända någonting med temperaturen, det är ju inte det roligaste att elda upp någonting från 0... Just nu har Göran mer koll än mig på hur saker och ting fungerar där nere, men jag hinner nog lära mig!

När röris åkt så meddelade jag elis om att röris varit där och lite senare typ vid 19.00 ringde han och frågade ifall han fick komma och göra klart!

Till middag blev det något nytt; bönrisotto med currystekta fiskbullar! Det var gott! Göran, meja och Melvin var på Grindes och handlade medan jag fixade maten, vi var tvungen att ha bananer, tyvärr var de rätt gröna och smakade inte så mycket så jag tror att de hade gjort sig bättre i maten om de varit mognare... men det får vi testa nästa gång!

Efter middag blev det som vanligt bompa för barnen, jag röjde i köket...

Vi tyckte att kvällen var väldigt varm! Fick lov att stänga av elementen i sovrummen uppe samt i vardagsrummet här nere, vi hade typ 25 grader inne och det är vi inte van... men det var nåt knas med motorsjunten men man får första tiden justera "kurvan" tills det blir bra! Som sagt så vet jag inte så mycket ÄN!!!

Elis pillde på i källaren och vi satt i soffan, men det hände något pinsamt!!! Vi slumrade till och elis var tvungen att väcka oss!!!! Sorry men vi är småbarnsföräldrar och ibland trötta sådana!!!

I alla fall så eldade vi fortfarande i pannan men termostaten till laddomaten fungerade inte heller riktigt som den skulle, men elis kom som sagt och väckte oss och talade om att pannan snart kokade 95 grader var den på, v hade satt en extra termometer på ett av rören! Det konstaterades att vi måste ha en extra termostat för att kompensera den som känner av rökgaserna då vi har en panna utan självcirkulation tydligen... eller??? ja i alla fall så ska jag ringa röris idag!

Det har varit en varm natt men jag har ändå sovit rätt bra och varmt var det när vi klev upp!

Casper gick till bussen för en stund sen och jag ska gå upp och tutta Towe innan jag ska laga frukost till resten... idag ska vi städa och ikväll kommer pappa med familj.

Towe sov för övrigt till 03.30 i natt innan hon ville ha mat!

Vi hörs och ses... puss puss

Kommentarer
Postat av: Milla

Vilken go bild på Melvin som somnat sittandes :). Hoppas ni får en bra fredag och en skön helg.

Kram Milla

2011-03-25 @ 08:41:06
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja ha var ju lite trött ;0)...

Jag hoppas också på en fin helg, vill att det ska sluta blåsa så att vi kan vara ute nu när solen värmer så bra!

Kram

2011-03-25 @ 10:23:20
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus