Sena som vanligt...

Vi åt middag vid 15.30 tiden, jag satte igång riset strax innan 15.00 och sen smet jag ner i källaren och tände upp! Solen värmde så mycket idag så vi drog ut på att elda, och det gick ju bra!

Vi hann precis sätta oss och äta då röris rullade in på gården, de hade med sig tröskeln som ska sitta över röret om de dragit längs med golvet och så skulle de kika varför inte givaren fungerade som den skulle... Han frågade ifall vi hade varit våldsamma med sjunten (stavning) för knappen hade fastnat men det hade vi ju inte varit... han plockade isär den och det slutade med att han ska komma tillbaka i morgon med en ny! Givaren fixade an lätt, bytte plats på kablarna bara!

Det verkar som rökgastermostaten fungerar som den ska nu också, att ha den på 60 grader räcker tydligen och nu är alla tankarna helt fyllda med 80 gradigt vatten och det är väldigt varmt inne! Jag var nyss ner och sänkte sjunten ännu mer för när jag var up med Towe så kändes det kallt där uppe men termometern visar på 22 grader så det är nog snarare väldigt varmt här nere!

I alla fall så efter middag och ett kort besök av röris och hans hjälpreda så gick timmarna jätte fort och vips var det dags för barngympa och vi blev sena som vanligt... bara 15 minuter men i alla fall! Förra gången var vi där 15 minuter tidigt i stället men annars är vi så gott som alltid sena!

Hemma igen så blev det nyponsoppa och smörgås till kvällsfika och sen nattning för hela slanten. Towe lyckades somna under tiden och eftersom jag var tvungen att byta på henne och ta på pyjamas så tog det lite längre tid innan vi nattade henne ikväll... men det gör ju ingenting, nu sover hon sött!

Nu börjar snart Big brother och  jag har lite glass som väntar på mig så detta får räcka för idag!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus