Staden med svärmor!!!

Igår när vi kom hem från Svensta så fick jag min födelsedagspresent av Susanne, en jätte fin klocka men den var som sagt ganska så stor! Lite bredare än min handled till och med!

Susanne skulle till stan en sväng idag och undrade ifall jag skulle följa med och kika efter en lite mindre klocka, jag var osäker på om den skulle vara för mycket i vägen + att armbandet var på tok för stort. Jag följde i alla fall med och vi åkte strax före 09.00!

Men innan vi åkte så började dagen som vanligt, Melvin väckte mig strax efter 06.00, men idag låg han kvar och myste med mig till 06.30!!!
Vi gick ner, jag fixade frukost och tände i kaminen, väckte Jonna och sate på Hilma sina mockasiner. Göran kom ner ganska så på en gång idag! Det gillar vi skarpt!!!

Vi åt frukost, klädde på barn, bytte blöjor, jag klädde på mig och sen bar vi ut den gamla soffan och in med den nya! Jag ringde hit Benny som för övrigt låg och sov fastän han borde ha varit uppe, han kom och hjälpte Göran med soffan så att jag kunde klä på och tutta Towe innan vi skulle åka! Tack snälla Benny!

Jag tog med mig Meja och Susanne lämnade henne på dagis innan vi for så slapp Göran klä på och ta med Hilma och Melvin ut för att göra det, vi skulle ju ändå åka lixom!

Väl i stan så stoppade jag ner Towe i bärsjalen och sen gick vi direkt för att kika på klockor! Jag kikade och kikade, provade och provade, kikade lite till och velade massor och det slutade med att jag valde denna!



alltså den som jag fick! Jag hittade ingen annan och jag gillade verkligen den här och som expediten sa, du vänjer dig nog vid storleken ;0)!!! Han gjorde några extra hål i armbandet så nu sitter den i alla fall där den ska!

Sen gick jag en sväng till Optikern och fick båda mina par glasögon justerade! Sen vidare en sväng till salongen för att hälsa lite på mina arbetskamrater! Känner att jag längtar tillbaka en aning men efter 5 minuter där så känns det som att jag har det rät bra som kan vara hemma och detta beror absolut inte på de som jobbar där utan det är något annat som jag inte riktigt kan sätta fingret på... längtar fast ändå inte...

Gick en sväng till Agnes Olsson också för att se om Elin jobbade men hon började inte förrän 12.00, klockan var vid tillfället 11.00 så jag ringde henne för att se om hon kanske ändå var nere på stan... inget svar så jag lämnade ett meddelande, sen gick jag för att möta upp Susanne på Kapp Ahl. Vi kikade runt lite och sen kände vi oss klara så vi lokaliserade Benny och Maria som också var med och sen åkte vi. Elin hörde mitt meddelande och ringde upp precis när vi satt oss i bilen, typiskt! Men det kommer fler gånger och tanken räknas ju också!

Vi lämnade Maria och Benny på elgiganten och åkte vidare till parkeringen på Lillänge där vi besökte Lindex. Jag hittade en vårjacka till Casper som jag kände att jag var tvungen att köpa, 100 kr rabatt var det också! Sen hittade Susanne en amnings b-h för 30 kr som jag också köpte, jag såg flera plagg som jag skulle ha valat ha, bland annat ett par byxor, jeans som var luftiga med lite häng på men jag kände att det får bli en annan gång... måste ju se till att få iväg räkningarna först!

Klockan tickade på, vi gick ut i bilen och väntade på Benny och Maria som nu var på On Off, träffade på Imma också och det var så roligt at se henne igen, hon är nog den som jag saknar mest från jobbet!
Pratade en snabbis med Göran och sen åkte vi vidare till det stora gula M:et för en snabb lunch innan vi skulle bege oss hemåt.

Vi mötte upp Göran i Svensta, jag och Towe hoppade över till Mercan och de andra åkte vidare till Rätan, Susanne skulle hämta upp Meja på dagis, Hilma och Melvin satt och sov i bilen då jag klev in.
Vi gjorde först ett besök på Dollar innan Göran skulle träffa sin nya jobb coach, hann även med att springa in på banken och skriva på papperna för lånet till pannan innan mötet! Skönt att ha det fixat!

Görans möte tog drygt 1 timma, jag och Melvin satt och sjöng i bilen, Towe fick en slurk mat och sen somnade hon, Hilma sov hela tiden!

Jonna och Casper gick till farmor efter skolan.

När vi kom hem var det bara att sätta igång med maten, på listen stod det bönrisotto med currystekta fiskbullar men vi hade glömt köpa bananer så det blev spenatsoppa med ägg och ostsmörgås i stället! Både Jonna och Casper tyckte soppan var helt ok och det var skoj! Meja mat strejkade, händer ganska ofta nu för tiden, en period tror jag, Jonna hade också såna perioder... Melvin åt upp tillslut när jag matade honom, lilla latfisen!

Middagen blev ganska sen så barnen hann bara med lite bompa och sen var det nattnings dags!

Göran for på bandy strax innan 20.00 och Towe fick sin lite tutte och strax efter 20.00 så sov hon! Bar upp henne till sin säng och där sover hon sött!

Jag kikade på Arga snickaren, tände i kaminen och lagade en reva i soffan.
Göran kom hem lagom till BB och vi har haft lite mys, lill-lördag eftersom Göran inte kommer att vara hemma lördag då han och pappa ska ner till Sthl och hämta det sista i garaget!

Nu är klockan snart mitt i natten, i morgon är det kyrkis och sen är det tänkt att vi ska städa, men nu blir det sängen!

Puss puss och god natt!
Dröm söta drömmar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus