Tack för tvättmaskinen!

Kom just att tänka på någonting. Förr hade man ofta många barn och då stannade det inte vid 6-7 stycken utan det var ofta upp emot 10!

Att sköta ett hushåll med många barn tar sin lilla tid men jag vill verkligen tacka den som uppfann tvättmaskinen! Att diska för hand och laga mat till måna det går ju an, men tänk dig att tvätta kläder till 10 barn, FÖR HAND!!! Jag skulle absolut inte vilja byta... men det skulle kanske vara skoj att pröva på, att leva som förr bara för en vecka eller två!

Eller vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Ja det kunde ju vara ett intressant experiment, men jag måste säga att jag tror för det första auu ungar och folk troligen var långt ifrån lika rena som vi är idag... Ungarna fick troligen ta hand om sig själv mycket mer och disken... ja troligen så var den kansek heller inte lika stor som nu då man ju har massor med verktyg och saker i köket! Å andra sidan så fanns inte TV, Internet och andra saker som tar upp tiden på samma sätt som idag, kvinnorna jobbade oftast inte och då får man nog en hel del tid över till att klara allt det där... Men skulle man prova så.... Jag tror man skulle jobba ihjäl sig =o)



Puss & Kram

Papps

2011-03-05 @ 22:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus