Tidig lördag morgon...

KLockan är 07.10 och jag har rean varit uppe 1 timma! Att kliva upp 06.00 en lördags morgon kanske inte hör till vanligheterna för mig nu för tiden... men barnen vaknade tidigt och Melvin behövde få gå och kissa och ville inte gå själv. Jag följde med honom ner, möttes av Casper som nyss varit ute med hunden, Jonna och Meja var också vakna...
Jag och Melvin gick upp, han trodde nog att vi skulle lägga oss igen men jag tog upp Hilma som också var vaken och så bäddade jag rent i hennes säng.

Hilma är ju snorig och hostig och i natt så hostade hon så att hon kräktes, jag märkte inte av att hon hostade men vaknade av att hon var ledsen och när jag kom in hade hon kräkts på kudden. Det hade endast kommit på kudden och yttepytte på lakanet så, bytte pyjamas och blöja på henne samt örngott och kudde och sen fick hon lägga sig igen, men det kändes som att jag lika gärna kunde byta helt.

Har satt igång en maskin med tvätt, Hilmas sängkläder! Sen jag har gjort lite styrkeövningar, lite armar, ben och plankan, lite är bättre än inget och det känns bättre att göra några få lite då och då till en början!

Åt inget kvällsfika igår så nu tog jag en kopp med havregryn och mjölk, lite lite socker hade jag men det ska man ju egentligen skippa men det är ju så gott!
Kokat ägg har jag också gjort och nu är det dags att koka gröt till Hilma, de andra leker så bra så de får vänta ett tag till med att få frukost!

Hr tagit fram smör också, hade tänkt att barnen senare skulle få baka negerbollar!

Det ser lite ljusare ut idag så det kanske blir att vi går ut en svängt, igår snöade det lite smått mest hela dagen och det var jätte grått och trist...

Melvin sitter på toa och skiter, nu ska jag börja med gröten...

Kommentarer
Postat av: Tina

Duktig du är som kommit igång med träningen! Bättre lite an ingenting, den bästa träningen är trotts allt den som blir av :) Hoppas ni får en fin Lördag! Puss puss, älskar er <3

2011-03-19 @ 10:59:17
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus