Torsdag...

Idag var de vardag igen, upp, äta frukost, skicka Jonna och Casper till skolan, klä på resten av barnen, göra oss i ordning och gå iväg till kyrkis. Göran gjorde sällskap och lämnade Meja på dagis, Morris fick också hänga med!

Melvin gick hela vägen till kyrkan, han fick åka på vagnen om han ville men han ville gå själv! det gick inte lika snabbt att komma fram men det kan det vara värt såna här gånger!

Hade med mig saxen och snyggade till topparna på Mia, sen berättade hon lite om sin Afrika resa! Mycket intressant men otroligt skrämmande!!!

Efter några mysiga timmar med andra mammor och barn så gick vi hemåt, Erika gjorde sällskap med oss och Melvin gick själv nu också! Han åkte en kort bit men sen ville han gå igen! Klockan var bara 12.30 så vi gick hem, jag frågade ifall vi skulle vara ute men Melvin ville in och kika på en film...

Fick för mig att det var onsdag så jag ringde hit svärmor så hon kunde passa barnen när jag hämtade Meja på dagis, Göran hade åkt till Svensta och Jonna & Casper hade lång dag på skolan (trodde jag)... men det var ju torsdag och se kom hem vid 13.20...
Susanne gick hem över samtidigt som jag skulle hämta Meja på dagis strax innan 14.00, Casper såg efter Towe, Hilma sov fortfarande i vagnen och Jonna & Melvin kikade på film.

Hemma igen så pysslades det på med lite av varje, Casper gjorde läxor, meja ritade Jonna & Melvin kikade fortfarande på film, jag eldade i källaren och Hilma vaknade så småningom.

Vid 16.00 tiden värmde jag korvgryta, Göran kom hem precis när vi skulle äta! Vi åt, Jonna åkte på kör, de andra barnen lekte, Meja satt vid datorn en stund, tiden gick och Hilma fick sin välling och de andra fick kvällsfika. Vi nattade barn och vid 20.00 tiden gjorde jag Towe klar för kvällen, sjönk ner i soffan och tuttade henne medan vi kikade på Antikrundan!

Towe somnade rätt snabbt och jag bar upp henne till sin säng, vi gjorde fika, kikade på lyxfällan och sen Big brother, skräck tema var det och killarna var värst!! Fortsättning i morgon såklart!

Nu är klockan snart mitt i natten, jag är egentligen jätte trött men jag kände att jag måste skriva, har ju lovat + att det blir så mycket att ta igen om man skjuter på det för länge!

Hunden är kissat, elementen är varma, Göran snarkar på soffan... jag tror det är dags för sängen!!!

Puss puss & natti natt!!!

Kommentarer
Postat av: Elin

Nej det är ju inte det!



Och jag slutar när din far slutar. Han startade den här gången med och jag börjar lessna nå otroligt.



Hoppas ni får en bra dag!

Kram

2011-04-01 @ 09:21:36
URL: http://elinpetersens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus