Tvättar...

Towe spydde 2,5 dm rätt upp i luften i morse så det blev att plockar ur alla sängkläder ur vår säng... spyan orsakades av retlig hosta i samband med en proppmätt mage!
Gick ner och duschade/badade henne direkt och hon tyckte det var supermysigt! Så nu har vi en ren ocg go liten bebis som inte stinker kräk ;0)

I alla fall så blr det alltså till att tvätta idag, och maskin nr 2 är redan klar, ska strax roa mig med att hänga upp den och köra igång en ny... typ bara 4 maskiner kvar! Men så kan det få bli ibland då man inte håller efter och tvättar varendaste dag...

Ute skiner solen, men det blåser utav bara f*n så vi blir nog inne idag, till att börja med i alla fall.

Svärmor ringde för en stund sen och vi är nu bortbjudna på middag med utlovad efterrätt!

Hade tänkt att jag eventuellt skulle baka idag, men håller mig till tvätten och tar baket en annan dag, känner mig inte helt 100 pigg på en dag med både tvätta och bak... den energin har inte kommit tillbaka än, har fortfarande ett lätt tryck i huvudet, känner mig lite halv tussig lixom!

Däremot Hilma mår mycket bättre idag! men nu sover hon en förmiddagslur, kan behövas när man varit sjuk! Annars så har hon knatat runt och stökat på lite som hon bukar göra, gröt åt hon till frukost också så det ser lovande ut!

Jag och Jonna råkade i luven på varandra förut och nu ligger hon och sover/vilar i sin säng, kanske lika bra att hon vilar nu så hon är piggare till kvällen, det blev ju rätt sent för henne i går...

Meja och Melvin kikar på film och knaprar lördagsgodis!

Tvätt var det ja....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus