Kyrkis och promenader...

Göran kom aldrig och lade sig igår, han gick bara ut med hunden och så låg han kvar på soffan, troligen skulle han se något på tv och sen somnade han ifrån... i stället fick jag någon gång under natten sällskap av Melvin! Jag var lite rädd att han skulle kissa ner sängen då det var hans andra natt utan blöja, men han klarade sig! Även i natt sover han utan blöja och jag tar upp honom så han får kissa innan jag lägger mig!

Efter frukost tog jag med mig Hilma och tog en dusch, eftersom vi inte kunde duscha igår då varmvattnet var puts väck! Men innan vi gick in i duschen så var Göran ut och hämtade ved samt rastade vovven!

När vi duschat klart så hjälpte Göran både Meja och Melvin att få på sig kläder, de borstade tänderna, jag duschade av Hilma och Göran klädde henne medan jag klädde mig själv! Towe fick sig lite käk och kläder hon också!

Jag trodde att tiden hade susat iväg men vi var påklädda och klara ganska precis vid 09.00!!! Hilma och Towe i vagnen Meja och Melvin fick lova att gå hela vägen till dagis men det var inte så stora protester, bara jag som tyckte att vi gick sakta men de har ju små korta ben så det är ju klart att det inte går lika fort!

Vi lämnade av Meja på dagis innan vi fortsatte till kyrkis, idag var det vi, Erika & Leon och Lotta & rasmus och så Karin förstås! Karin bjöd på stuvade makaroner och köttbullar och så blev det glass till efterrätt!

När vi närmade oss hemmet var klockan ca 13.00 vi gjorde sällskap med de andra två mammorna till dagis där Lotta fick låna en sele till Rasmus som gärna vi stå i vagnen, Erika lämnade vi av vid cykelvägen.

När vi kom hem och jag skulle bära in skötväskan så upptäckte jag att jag glömt haklapparna på kyrkis... jag gick in och meddelade Göran och sen tog jag Morris i koppel och satte Melvin i vagnen och så promenerade vi tillbaka till kyrkan för att hämta haklapparna! På vägen hem igen så somnade Melvin, så det var ju tur att jag bäddat ner honom med fäll och filt! jag hämtade även upp Meja på dagis på vägen hem.

Väl hemma och inne så gjorde jag lite styrkeövningar, men bara lite lätt och i ca 15 minuter... drack lite vatten och kikade posten. Towe hade vaknat medan jag var borta men hon hade somnat igen när hon kommit in, men efter en stund vaknade hon och ville ha ny blöja och mat. Sen vaknade både Hilma och Melvin så småningom...

Jag och Melvin fixade smet till ugnspannkakan och körde in den i ugnen och sen lade jag mig raklång på soffan och vilade, det är så skönt att bara ligga och slappa och halvsova en stund! Under tiden så lekte barnen både i tv-rummet och lekrummet, de gick emellan och lekte säkert 3 olika lekar på samma gång!

Vi åt middag och sen lekte barnen ännu mera, de ville till en början inte se bompa utan fortsätta leka men så småningom så kom de till soffan och satte sig.

Mamma ringde och vi pratade en stund, Towe fick lite mer mat och Göran hoppade i duschen. Tiden tickade iväg, jag bytte blöja på både Hilma och Towe, Hilma fick sin välling och sen sin tandborste. Towe bajsade igen och det blev snart dags för övriga barn att borsta änderna och hopa i säng, Melvin passade på att bajsa innan han gick och lade sig ikväll men i stället kom han ner för att kissa en extra gång!

Vi kikade på halv 8 hos mig, Towe bajsade 2 gånger till och sen blev det Antikrundan, men jag kan inte påstå att jag såg så mycket av programmet för jag nickade mest hela tiden...

När jag vid 21.00 skulle gå upp med Towe som äntligen somnat i min famn så fick Göran gå före och släcka alla lampor som Melvin tänt där uppe, till och med våra sänglampor hade han tänt!

Vi fixade fika och sen kikade vi på lyxfällan och sen Big brother... Nu kikar Göran på Sveriges värsta bilförare, jag hade också velat se men jag valde att sitta här i stället!

I morgon är det fredag, veckan har rusat förbi! Melvin ska troligen följa Susanne till Svensta en sväng och jag tror att jag ska ta en långpromenad när Hilma ska sova lunch, bädda ner henne och Towe i vagnen och ta en tur, Jonna och Meja kan vara hemma med pappan som har lovat att måla naglarna på dem!

Apropå naglar så växer mina just nu som ogräs och har blivit ganska långa och då är det ju trevligt att passa på att ha dem målade! Så idag åkte det gamla lacket av och det nyinköpta på, en konstig halvmatt men glittrigt mjuk mintgrön aktig färg... typ... hihi...

Känns i magen en aning av plankorna och det kan ju bara vara positivt!

Jo både Hilma och Melvin har haft rinnande näsor HELA dagen så vi får väl se om det är en förkylning på G eller bara något tillfälligt!?
Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus