Frysen är knök full!

Vi åkte till stan och handlade idag efter att vi lämnat Meja på dagis. Vi hade med oss de tre minsta och det gick jätte bra! Först var vi på ICA MAXI och sen WILLY`S.

När vi kom hem var klockan nästan 15.00, Casper hade fått hämta Meja på dagis vid 14.00 och det hade gått jätte bra! Vi packade ur bilen och sen fick Göran åka på en gång igen, han skulle börja Jobba/praktisera kl 15.30 även idag.

Jag fick hjälp av Casper att pcka ur alla påsar och Jonna passade Towe under tiden. Casper hade med sig Sanna hem och hon satt med Jonna under tiden.

När maten var undan plockad värmde jag på korvgrytan som jag tog fram ur frysen igår och så åt alla utom jag, jag var fortfarande mätt efter burgaren i stan!

Frysen är nu helt knök full och jag har 6 kg köttfärs i kylen som också skulle få plats hade jag tänkt... får se hur det går! Får ta fram lite mer bröd så går det säkert men det fixar jag i morgon!

Nikita kom och lekte med Jonna efter att vi ätit och nu är Jonna där, hon ska sova där i natt, Ira skulle fixa fika till dem för det är bad i morgon, Casper sover hos Tony.

Jag nattade Hilma först och sen M&M och de har nyss somnat, Towe sov en sväng, vaknade och åt igen och nu sover hon, förhoppningsvis för natten! I natt som var så sov hon ända tills 06.30 i morse!

Göran kom precis hem och han fryser så han tänder just nu upp i kaminen! jag tror att jag ska ta en promenad med Morris och sen ska vi äta kroppkakor med smör!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Milla

Härligt när storhandlingen är avklarad :). Vi har börjar veckohandla via internet, man kan välja på att hämta varorna packade och klara eller få dem hemkörda, me like. Gillar inte att storhandla själv med små barn. Nu räcker det att jag gör lite stödköp då och då.

Hörde att det snöat på vissa håll i Sverige, har ni klarat er? Känns märkligt, här har vi ju sommar nu, går i shorts och sandaler.

Nu ska jag en sväng på stan och köpa en klänning åt W och fortsätta jakten på en balanscykel åt V.

Ha en fin dag.

Kram Milla

2011-05-04 @ 10:11:37
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus