Jonna & Morris på övernattning!

Dagen fortsatte i regn och rusk, det regnade inte hela tiden men marken har varit konstant blöt! Barnen hade en förmiddag i soffan framför Madicken, jag var i köket och klippte och när jag kom in i vardagsrummet hade Hilma somnat!


Göran skulle elda, han blev kvar i källaren flera timmar, passade på att röja och stapla lite ved!

Meja har varit hos farmor och bakat bullar. Elin kom och lekte med Jonna, Hilma och Melvin har bara fnulat på, lekt, bråkat lite och lekt igen, lite gnäll har det väl varit däremellan men inte så farligt... barnen blir lätt rastlösa av att bara vara inne även om det är skönt även för dem att bara ta det lugnt och slappa!

Jag tvättade en maskin som jag skrev tidigare att jag skulle göra och så eldade Göran, det är väl vad vi åstadkommit idag förutom frukost, lunch, middag, några blöjbyten och mys med Towe och de andra barnen så klart!
Jo Göran var på Grindes och handlade lite också, passade på när han ändå skulle hämta Casper på skolan, han ville inte stanna till 14.40 idag.

På eftermiddagen gick Jonna (och Elin) hem till Elin och lekte, jag ringde hem henne till middagen som idag bestod av köttfärssås och spaghetti som Göran lagade!

Efter middagen packade jag ihop lite nödvändigheter då Jonna och Morris ska sova över hos Nikita en eller två nätter! Nikita och hennes mamma ville prova på och se hur det är att ha en hund och fick låna honom, då får ju vi på samma gång prova på att vara utan hund...

När jag kom tillbaka strax efter 19.00 så hade Göran nattat barnen! Jag som skyndade mig lite hem för att vi skulle natta dem och så var det redan klart! I alla fall nästan, för de hade inte somnat ännu... både Melvin och Meja var tjuriga och Meja är fortfarande vaken tror jag, hon sov för länge i morse!
Towe var självklart kvar att natta men pyjamas och ny blöja hade hon fått!

Nu sover de 3 minsta, Göran och Casper kikar på Top Gear och meja ligger och läser i Jonnas säng, hon skulle absolut sova där med vetskapen om att hon kan trilla ner... som tur är så är vår våningsäng ganska låg!

Vid 21.00 ska vi mysa med chips, morötter och dipp framför en film och jag filurar på om jag ska röra ihop lite negerbollar eller inte!?

Puss å kram




Kommentarer
Postat av: Danijela

Vart får du plats i soffan ;)

2011-05-13 @ 23:15:31
URL: http://minbebis.com/blogg/danijela/
Postat av: Kimsan

Haha, ja faktiskt så är soffan dubbelt så stor som bilden visar så vi får plats men barnen brukar envisas med att tränga ihop sig på ena delen, den delen som bilden visar och ibland sitter alla 6 där + hund! ;0)

2011-05-13 @ 23:35:37
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus