Kväll!

Alla barnen är nattade, bara Casper som får vara vaken en stund till, han sitter på sitt rum och ritar lite.

Meja är tjurig, det är som att hon INTE vill sova fastän hon är JÄTTE trött, men det är väl så klart ovant utan nappen!

Jonna kom hem strax efter 17.00, då satt vi andra och åt middag, eller jag Hilma, M&M, Casper åt hos Sanna. Jonna fick sig också lite mat, uppstekt spaghetti och bacon, jag åt av linssoppan som blivit kvar sen helgen!
Jonna berättat de om dagens äventyr och hon hade haft det jätte skoj, et par nya skor hade hon till och med fått och en Litteles pet shop!!! Tack snälla Åsa!

Efter middagen plockade jag undan i köket och sen lekte de en kort stund innan det blev bompa. Medan barnen kikade på bompa pratade jag med mamma i telefonen, Melvin levde rövare och Hilma var inte sen att haka på.... slutade med att precis innan kvällsfika så fick jag ett utbrott på honom! Hilma hade fått vällingen och jag hade precis gjort henne klar för sängen, skulle bara göra klar Towe också innan Hilma skulle nattas och de andra skulle få kvällsfika. Sa åt Melvin att sluta leka i soffan och rätt som det var fot Hilma i golvet och med tanke på att Melvin gömde sig under soffan så var han säkerligen orsaken till att Hilma for!

I alla falla så fick barnen kvällsficka och sen var det pyjamas och borsta tänder innan sängen, Hilma låg fortfarande vaken när jag kom upp med Melvin, hon kan ligga länge och filosofera innan hon somnar!

Nu sover alla utom Meja och Casper... och Göran är väl strax på väg hem!

Blev lite smått brydd på Meja och Melvin efter lunchen idag, Göran gick ut för att byta däck på "nya" bilen, M&M ville också gå ut och jag sa till Göran att de egentligen skulle städa först (för de hade slängt ut alla dockkläder över hela golvet!) men det skippar vi idag för annars kommer de ju aldrig ut... och vad händer!? Jo de börjar spontant att städa så då hakade jag på och vips så var det fritt på golvet och alla saker på sin plats!

Men när de städat klart så ville de inte gå ut, då ville de sitta vid datorn en stund i stället och det var nog bara bra med tanke på att vädret var så kallt och trist! Visst det går ju att vara ute ändå, men de har ju varit ute så mycket i påsk och hela lovet så de förtjänade att få ha en heldag inne!

Nä kanske jag skulle ta och sätta mig och göra en matlista... för vi ska mest troligt in till stan i morgon förmiddag och handla lite, de hade både billig köttfärs och fläskytterfilé på MAXI så det är bara att passa på! det går ju att göra så väldigt mycket av köttfärs!

Hej hopp!
&
Puss puss






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus