Kvällen...

Lagade biffar med massor av lök till middag, potatis svampsås och grönsaker hade vi till också och inte att förglömma den hemgjorda svartvinbärsgelén!

Vi åt, barnen gick ut, Göran plockade undan, jag klippte Kristoffer och Towe somnade i babysittern på köksbordet!

Sen gick Göran ut och då var det bara jag och den sovande Towe inne, lugnt och skönt en stund!

Vid 18.30 tiden kom alla in igen för då skulle Göran och Casper göra sig klara för att åka på bandy, strax innan 19.00 åkte de och jag blev ensam hemma med de 5 andra!

Det är två katter som går omkring och stryker här hos oss nu, två hankatter som troligen inte är kastrerade.. en är svart och vit, ganska stor med tjock svart päls, jätte fin! Den andre är grå med väldigt tydliga ränder och han är något spinkigare...
Jag var i alla fall ute och knäppte kort på dem så att man har ifall att någon undrar ifall det är deras katter....

Barnen skulle städa och jag nattade Hilma och Towe men någon stans där gick det snett... Jonna och Tony envisades med att gå ut och kika på katterna och då ville så klart M&M också se och Morris passade så klart på att smita ut...

Just när detta händer sitter jag uppe och försöker tutta Towe i lugn och ro... NOT... så jag kunde inget göra...
Tony gick ut efter Morris, lyckades stänga grinden så att han i alla fall stannade på gården!
M&M gick upp till mig och Jonna kom stampande efter, pratade högt och tänkte inte alls på att jag NATTADE BARN!
Jag bad dem snällt att gå ner men Meja skulle så klart streta emot så det slutade i katastrof med en vansinnig mamma, en ledsen Towe, hysterisk Meja, en Jonna som inte visste vart hon skulle ta vägen och en Melvin som gömde sig under sängen! jag var SÅ arg!

Jag sansade mig, plockade in Morris, skickade hem Tony, tröstade Towe som ganska snart somnade i sin säng och sen tog jag mig an de andra tre... vi gick in i badrummet, jag bad om ursäkt för mitt utbrott och så förklarade jag för dem vad och när det var som gick fel. Alla tre grät och sa förlåt!

De bytte om till pyjamas sen smög vi ut i köket och åt lite kvällsfika i lugn och ro! Sen smög vi tillbaka in på toaletten och borstade tänder, kissade och tvättade munnar och händer. Precis när vi var klara kom Göran och Casper hem från bandyn, barnen sa god natt och lade sig sen i sina sängar och somnade sött!

Jag har fått mail och nu väntar vi bara på att se hur det blir...

Har haft en jobbig rethosta de senaste kvällarna, vet inte om det beror på lövsprickningen eller om det är något annat som spökar... några av barnen är lite snoriga och Casper har ont i halsen... kanske har vi en förkylning på g!?

Casper och Göran tog en snabbdusch, visste inte om varmvattnet skulle räcka då jag inte eldat idag... ska göra det i morgon och jo varmvattnet tog inte slut!

Hoppas att resten av kvällen blir lugn och att vi får sitta och mysa i soffan utan en massa spring. Lite fika ska det nog bli och så BB så klart!
Blev ingen promenad ikväll men tog mig en rejäl i går kväll, 50 minuter! Idag har jag ju kört på crossen så det får väl räcka!

Puss puss





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus