Lite mjölk....

Dagen började bra och den fortsatte bra och avslutades rätt så bra! En rätt så bra dag helt enkelt! Fast inte på alla plan...

I helgen har jag känt av lite att jag haft mindre mjölk och att det tagit lite längre tid för den att rinna till... så även idag...
Vet inte riktigt orsaken men rolig är det inte.. försöker att inte tänka på det för mycket utan dricker lite extra vatten och ammar lite oftare och än så länge så har det inte gått någon nöd på Towe, men det lär väl göra om det fortsätter att bli mindre!?

Jag kokade te på anis, kummin och fänkål som jag druckit lite av, Göran gav mig en öl att dricka, det ska tydligen också sätta fart på mjölken! Har ätit ordentligt med mat och tagit det lugnt... så mycket mer kan jag inte göra...eller!?
Tips mottages!

Bortsett från det så vad har vi då gjort idag?
Vi har kikat på film, tvättat lite, lagat lite lunch, myst, lagat middag, jag gjorde isglass med M&M, Jonna har haft Nikita här några timmar efter middagen, en lugn dag helt enkelt och med rätt så nöjda barn!
Vi hade ju tänkt gå ut i dag men det har regnat nästan varje gång man kikat ut... däremot såg det ut att kunna bli fint i morgon!

Pappsen ringde och talade om att han får behålla jobbet och det var ju skönt, skönt att de inte flyttat hit i onödan! fast å andra sidan så skulle han ha stannat i vilket fall för de trivs så bra! och vi trivs med att ha honom närmare!

Tänkte ta en promenad nu ikväll men vi bar upp spjälsängen som vi haft åt Towe i vardagsrummet då det sällan används nu och så ställde vi in crosstrainern här i stället! Så Göran tyckte att jag kunde stanna hemma och trampa på den i kväll och kika på tv samtidigt!

Det blev 30 minuter med ökande och sedan minskande motstånd, körde ganska lugnt tyckte jag, ca 16 km/tim, det räckte gott och väl då svetten rann när jag var klar, på ett behagligt sätt!
bara undrar varför det ska kännas så mycket jobbigare och tråkigare att stå hemma och trampa än att vara ute och traska!? Men det är väl för att omgivningen rör på sig och man andas frisk luft!

Jag satt sen på vardagsrumsbordet och svettades en stund innan jag tog en snabbdusch och efter den fixade jag  äggmackor och te lagom till BB började!

Tack å hej, i morgon är det tisdag och på torsdag blir finaste Jonna 7 år!!!

Puss puss



Kommentarer
Postat av: Tina

E du på tjucka? :P ;) älskar dig/er, puss <3

2011-05-17 @ 05:53:05
URL: http://familjennagolunda.blogg.se/
Postat av: Helena

Haha.. Jag hade samma tanke som Tinas kommentar :) Kram

2011-05-17 @ 14:56:37
Postat av: Kimsan

Inte som jag vet då i alla fall men helt säker kan man ju inte vara ;0)

2011-05-17 @ 15:14:22
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Milla

Det enda är väl just att amma oftare, äta och dricka, precis som du gör. Hur länge brukar du amma? Har du ammat när du varit gravid ngn gång? Jag hann precis sluta amma Alva innan jag blev gravid med Elsa? Om så, hur funkar det? Har hört att mjölken kan minska och smaka illa så barnet inte vill ha, men jag vet inte om det är skrönor.

Hoppas det rättar till sig.



Kram Milla

2011-05-17 @ 21:04:59
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Tina

Hehe :) Det sätts förhoppningsvis tillbaka ett litet embryo i början på nästa vecka ;) puss

2011-05-17 @ 21:51:24
URL: http://familjennagolunda.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Jag har ammat lite olika länge med barnen, med Casper ammade jag 1,5 år, med Jonna 10 månader, Meja 4,5 månader, Melvin ca7-8 månader, Hilma ungefär lika... men det är ju som du säger att jag upplevt att mjölken börjat sina strax efter att jag blivit gravid... har också hört att mjölken kan smaka illa men det är inget som jag upplevt att barnen tyckt.

Mjölken har det i alla fall funnits lite mer av idag känner jag och än så länge så verkar hon ju nöjd! Ska försöka fortsätta att dricka ordentligt, är lite dålig på det emellanåt...

Hur länge har du ammat dina små?



Tina: Jag håller tummarna och det ska bli så otroligt spännande att få följa er resa! vet ju att du längtat så otroligt mycket och länge så detta är ni klart värda! Det värsta är att jag själv sitter här med 6 stycken och du ingen (än så länge ;0))...



Kram kram till er båda!

2011-05-17 @ 23:59:34
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus