Regnig dag...

I morse kände vi oss sega, jag visste att Caspers mobil låg vid datorn och han har ju rummet precis intill så jag ringde och väckte honom vid 07.00 i morse, han brukar annars alltid redan vara vaken den tiden...

Casper åkte till skolan, Melvin vaknade innan han stack iväg och Casper var snäll och satte igång en film åt honom, "Madicken" är det som gäller nu!
Vi andra låg till strax efter 10.00!!! Jonna och Meja sov också länge fast inte lika länge som oss...

Jag gick ner och började med frukost... fast det blev lunch. Kycklingsallad till mig och Göran och korv, makaroner och grönsaker till barnen.

Jonna gick till Elin ganska direkt efter att vi ätit klart, M&M ville kika på film och Hilma skulle sova. Göran plockade fram lite godis åt barnen när de kikade på film och det var uppskattat! Blir lättare att ha mys mitt på dagen än på kvällen och idag passade utmärkt då det endast var +5 grader och regn ute...


Här står Hilma M&M och kikar ut på fåglarna i regnet!


Hej alla barn!


Towe sitter med i stolen då jag dukar av bordet efter frunchen!

Jag tvättade några maskiner tvätt och Göran tände upp i kaminen då det var en aning kallt och rått inne, men mycket mer än så blev det inte gjort.. en riktig mysdag!

Susanne ringde och bjöd in oss att äta middag med dem och det tackade vi inte nej till! Middagen skulle bli runt 18.00 tiden och vid 16.00 gick jag och lade mig uppe med Towe, egentligen var det bara hon som skulle sova men jag passade på jag också! 17.30 smög Casper upp och väckte mig och talade om att det snart var dags att bege oss till farmor.

Göran tog bilen med Casper, M&M, jag tog vagnen med Towe och Hilma trots regn... Göran tog bilen bara för att han och Casper sedan skulle direkt till bandyn som började 19.00 och jag tyckte att det var lika smidigt att ta vagnen som Mercan, blöt av regnet skulle vi ju bli ändå...

Det blev grillat med bönsallad till middag och det var supergott!
Lite mys med Mollys valp blev det också, den har ju öppnat ögonen nu och det är så söt, en riktig tjockis!


Valpen som kallas för "Lille killen" slickade massor runt Towes mun, mjölk som mjölk ;0)


Så söta!

Vi åt, Casper och Göran åkte vid 19.00 och vi andra blev kvar till strax efter 20.00, då var det hög tid att gå hem och natta barnen!

Towe somnade i vagnen på vägen hem, jag lät henne fortsätta sova medan jag gav Hilma välling och nattade henne. Sen var det M&M´s tur, Göran och Casper kom hem precis när de satt och åt yoghurt till kvällsfika och Towe hade då precis vaknat. Jag tog det lugnt och klockan tickade på men vid 21.00 tiden låg M&M i säng men de ville läsa bok innan de somnade 45 minuter senare!

Casper fick vara uppe med oss, Towe lika så eftersom hon inte var så speciellt trött, eller ja övertrött men ändå inte alls grinig, hon slocknade när klockan var närmare 23.00, Casper gick och lade vid en stund senare då han också somnade till på soffan.

Just nu snarkar Göran på soffan, han är trött och det skulle jag också ha varit om det inte vore för tuppluren före middagen!

Jonna cyklade förresten till Nikita innan 16.00 och hon sover där i natt, Nikita kom och mötte upp henne här hemma så att hon kunde hjälpa henne att ta en av väskorna, de ska ju alltid ha med sig  grejer till varandra! Och Jonna tog Nikitas cykel som har varit här sen i början på veckan. De kommer riktigt bra överens de där två!

Bytlånat väskor har de gjort också, Jonna har en svart axelväska med Hallo Kitty på som Nikita gillar och Nikita har en gigantisk ryggsäck som Jonna gillar och de ska bytlåna för att känna efter om de ska byta helt med varandra sen... men jag är rädd att Jonna ska ångra sig!? Jag satt och kikade på Ellos hemsida igår och då fanns Hallo Kitty väskan där så jag tänkte beställa en sån till Nikita så att Jonna kunde ge den till henne då hon fyller år... men kunde inte registrera returerna på det vi beställt innan så jag skulle vänta tills idag... och vad händer??? Jo väskan finns inte kvar... helt borta! Ska ringa i morgon och kika...

Puss och god natt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus