Sommar, sommar, sommar!!!

I morse vaknade jag av att klockan ringde och då hade Towe just vaknat så jag  tog upp henne och gav henne lite tutte! 06.45 klev jag upp och lämnade Towe i sängen med Göran, lade en kudde under madrassen så att hon inte skulle kunna rulla ur den!

Jag gick ner och alla sov! Melvin kom ner strax efter mig och jag fick till och med väcka Casper som var trött och trög för en gångs skull!
Casper gick ut med Morris och jag fixade frukost till honom, vid det här laget var även Jonna vaken och uppe.

När Casper kom tillbaka så tog jag en promenad, jag kände mig nere och deppig så jag tänkte att en promenad kanske skulle göra susen!

Efter 50 minuter var jag hemma igen och nu var alla barnen vakna utom Towe, de satt i soffan och kikade på bompa, Casper hade gått till bussen och låst dörren efter sig som jag bad om!
Göran och Towe sov när jag kom upp, jag hade ju skrivit ett sms till honom om att jag vet ute och gck men det hade inte han hört!
Towe vaknade efter en stund, jag och Göran pussades och pratade en bra stund innan vi gick ner, kan behövas ibland!

Väl nere så byttes det blöjor på både Hilma och Towe, sen fick Towe tutt när Göran var på dass och  efter hon ätit så sket hon hur mycket som helst! Lika mycket utanför blöjan som i blöjan! Blev till att byta igen innan det äntligen blev dags för frukost!

Blev en rejäl frukost och klockan var nu 10.30, fil, ägg och smörgås blev det, te till den som ville!

Efter frukosten så klädde Göran på barnen och de fick gå ut, jag röjde i köket, skönt att ha det gjort!
När jag klev upp i morse var det +8 grader ute, när jag var tillbaka efter promenaden var det +14 grader och sen steg värmen ännu mer och barnen har kunnat vara sommarklädda ute! Till och med jag kunde klä av mig till kortärmad, men jag behöll vindvästen på för tuttarnas skull!

Vi har varit ute HELA långa dagen, sorterat kläder och myst! barnen har lekt och lekt!
När Casper kom hem från skolan hade han med sig Tony, vi åt sen sen lunch, kalla pizza bitar och sallad och sen ville barnen köra och åka på lill crossen som Göran äntligen fått till!
På eftermiddagen körde jag också några varv med den och Hilma hon vill aldrig kliva av när hon väl satt sig på! Hon får åka med Casper! M&M kan ju inte heller köra själva men de är nöjda efter 1-2 varv runt huset! Jonna och Casper ÄLSKAR att köra!

Lite tvättat har det blivit också, skulle ha bytt sängkläder i alla sängarna någon dag också, det är så härligt med nytvättade sängkläder som hängt ute på tork!
Elda skulle vi göra men det skippade vi så nu är vi utan varmvatten tills i morgon!

Det blev ingen middag idag, lite glass på eftermiddagen och kvällsfika till barnen, jag och Göran ska fika/äta någonting om en stund och det hörs som att det blir en varsin hamburgare med lite sallad till!

I morgon ska Göran till AF, han ska vara där 13.00 så det blir nog så att han får åka ensam, är det tidigare så brukar vi andra också följa men är det lika fint väder i morgon så är det nog lika bra att vi är hemma!

Det har tydligen varit driftstörningar på bloggen också så gårdagens inlägg syns inte än.. får se om detta syns!? Men jag har ju skrivit i alla fall!

Har tagit några bilder också men dem bjuder jag på en annan dag tror jag...

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus