Söndag... mer besök!

Dagen startade si sådär men efter en frukost blev allt mycket bättre!
Molly fick en valp i natt som Göran det första han gjorde skulle åka och kika på sen blev han kvar lite längre då Patrik bad honom om hjälp med båten och där i min säng låg jag och försökte få lite extra sömn med en Melvin och en Hilma som sprang upp och ner för trappan då både Jonna och Casper i omgångar glömde stänga Grinden... annars var det lugnt, ända tills Melvin blev kvar uppe och lekte i dockhuset en stund och ingen hörde när han i nästan 10 minuter ropade på sina syskon att öppna grinden åt honom... då blev mamman grinig... annars skötte sig alla! men just de där små detaljerna gjorde ju att ron inte alls kunde infinna sig och jag tjurade på att ligga kvar eftersom det egentligen var lugnt!
Nog om det....

Vi gick i alla fall ut efter frukosten och blev ute HELA dagen och idag har det varit varmt och skönt!
Barnen har lekt och lekt, hunden har sprungit mycket och suttit lite i linan, vi har tvättat 4 maskiner + 1 nu ikväll och allt (de 4 första) har fått hänga ute och torkat under dagen!

Fram på eftermiddagen när jag precis höll på att bära ner massor av lådor från vinden med kläder så fick vi besök av Robban och Angelica, detta besök var planerat ;0), men vi visste inte riktigt när de skulle dyka upp, bara att de skulle äta middag med oss och skulle bli kvar en bra stund!

Jag hade tänkt sortera alla kläder idag men bar in allt i hallen och staplade det på hög tills i morgon, det är dags att byta storlek på Meja, Melvin, Hilma och Towes kläder!

Det blev hemgjord pizza till middag, Robban och Angelica var ute och lekte med barnen medan vi stökade på i köket! Skönt att inte ha en massa ungar i vägen när man lagar mat för en gångs skull! För även om de bara vill hjälpa till så blir de mest i vägen eftersom vi har rätt så litet kök...

Pizzorna fick MVG i betyg och det var ju toppen! Vi åt och åt och mätta blev vi! Barnen åt först, sen var de ute och lekte medan vi åt och 20.30 blev det massnattning av barn, först bada och sen natta!

vid 21.00 satte vi oss ner och slappade i soffan och kikade på BB, besökte stannade oh kikade här i stället för att stressa hem innan och det var ju lite extra trevligt!

Jag känner mig och har känt mig hela dagen, lite smått irriterad och less, ingen rolig känsla...

Meja vaknade för en stund sedan och låg och gnällde i ca 15 minuter, Göran gick dit först men fick ingen respons och jag gick dit efter, ja ca 15 minuter, tände lampan, väckte henne och sen fick hon somna om, hon gnällde en liten stund till men nu är hon tyst, i alla fall för nu men hoppas att det håller i sig hela natten!
Hon har ju haft problem med växtvärk i benen förut men om jag frågar henne så har hon inte ont säger hon...

Göran sover i soffan, jag ska väl ta med honom upp till sängen och sova snart... men tror jag måste vänta på att tvättmaskinen ska bli klar först... Jonna fick bensin på sin klänning och jag slängde in den i maskinen med annan tvätt och när jag skulle ta ut allt så tyckte jag att allt hade en svag doft av bensin så jag körde igång det en gång till och hoppas att det försvinner! Annars har jag förstört en hel maskin med pyjamasar, strumpor och trosor! Vit tvätt!
Casper och Jonna fick på sin byxor också men de hängde jag ut på bron nu eftersom jag inte hinner tvätta dem i kväll...

Bensinen beror på att Göran fick igång lillcrossen idag och vad som hände när de fick bensinen på sig vet jag inte, kanske var det när de skulle tanka den, Göran var där vet jag men jag har inte frågat...
Både Jonna och Casper tyckte i alla fall att det var super skoj att köra!

Har lust att sätta mig med en stor skål glass och deppa i soffan men ska nog ta med älsklingen till sängen i stället och försöka sova...

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus