Söndag, Sveg och marsvin...

Det hände inte så mycket mer igår än att vi bara fortsatte att ta det lugnt, lagade lite mat, åt och sen på kvällen nattade vi barn, typ en vanlig kväll, bara lite slappare!

Fast nu när jag tänker efter så körde jag faktiskt 20 minuter på crossen och sen åt vi morötter, chips och dipp och kikade på film!

Idag startade dagen inte riktigt som den borde, jag var inte alls på humör, sur och förbannad men det gick över efter lite mat i magen!

När Towe och Hilma sov lunch kikade M&M på film, sen kom vi spontant på att vi skulle åka till Sveg och hälsa på! Jonna var fortfarande hos Nikita och hon skulle/ville stanna där tills ikväll, Casper var med Lukas och ville inte åka med till Sveg så han fick också stanna kvar där medan vi var borta!

Klockan var närmare 14.00 när vi väl var iväg, det blev en lugn dag hos pappsen & co. blev så småningom bjudna på jätte god middag, barnen lekte med ALLA Jacobs leksaker men städade ganska snällt innan vi skulle åka hem!
Jacob däremot hade ingen bra dag, det var inte mycket som dög... men såna dagar måste alla få ha! Lite mys och lek blev det i alla fall!

Vi åkte hem strax innan 19.00, hemma i Rätan hämtade vi först Casper, sen vidare för att hämta Jonna och Morris samt våra nya husdjur, Maggan och Jessica, Nikitas marsvin, hon hade tröttnat på dem och Jonna har velat ha marsvin i ett helt år!

När vi kom hem, lastade i fört ur bilen alla grejer innan det var barnens tur, Casper gick en sväng med vovven och de andra barnen städade på rummet innan de borstade sina små tänder. jag fixade i ordning buren till marsvinen och i samband med nattningen släppte vi ner dem i buren så att de skulle få installera sig i lugn och ro under natten!

Barnen sova, Jonna och Meja låg vakna längst, vi har kikat på BB och nu är det väl egentligen bara sängen som väntar och i morgon är det en ny vecka!
Blev ingen promenad idag... men man måste ju få ha lediga dagar lite då och då!

Vill också passa på att gratta allas vår älskade Mysan en gång till som idag fyller 19 år!
Puss på dig! <3

och er andra också så klart!

Kommentarer
Postat av: Helena

Funkar det bra med marsvinen? Kram

2011-05-17 @ 13:08:08
Postat av: Kimsan

De är lite skygga och så har inte Jonna fått ta upp dem så många gånger eftersom både djur och mindre barn är så nyfikna ;0). Men de är framme och äter och bryr sig inte om att hund och katt står och kikar på dem men kommer jag in så piper de till och gömmer sig! Vi har dem på prov nu en vecka först! Ska ta bilder på dem och skicka till dig!

Kram

2011-05-17 @ 15:13:43
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus