Tinas lilla frö!

Måste ju bara skriva och berätta att Tina (syster) har varit i Falun idag tillsammans med Magnus och fått deras lilla frö med sig hem, väl förpackat i Tinas livmoder och där ska det förhoppningsvis fästa och börja växa och gro till ett nytt litet liv!



Jag är så otroligt glad för deras skull, tänk att Tina, min lilla Tina äntligen ska få bli mamma! Det har hon drömt om ända sen hon var 12 år, alltså halva hennes liv! Och jag då, jag ska få bli moster!

Är faktiskt lite extra glad då jag känner att jag faktiskt finns med på ett litet hörn i allt detta, det var jag som pushade Tina att ta kontakt med MVC nu och inte vänta i flera år!
(Är det ok om jag knycker den lilla äran syster!?)

Nu är det i alla fall bara att hålla alla tummar och tår för att det ska gå bra, har inte alla gånger känts helt rätt att jag ploppar ur mig ungar stup i ett och  de kämpar och kämpar... men lite avis är jag ju på något vis... vissa dagar saknar jag verkligen att vara gravid och få gå igenom hela 9 månader med ett litet liv inom sig och att sen få föda ut en underbar liten bebis! Jag skulle nog kunna göra det hur många gånger som helst känns det som ;0)...

Min mamma har sagt att blir det en till från mitt håll så strejkar hon som momma! Men nu ska hon ju förhoppningsvis bli momma igen och då hoppas jag verkligen inte att hon strejkar... men det är ju kanske en viss skillnad!
Hoppas innerst inne att hon inte strejkar även om jag ploppar ur mig en till eller två heller...



Vill avsluta med att återigen berätta och försöka förklara hur glad jag är för dig syster! Vet inte hur men du vet nog, älskar dig och mina andra syskon så det gör ont, lika starkt som jag älskar mina egna barn, men på ett lite annorlunda vis...
Du kommer att bli en underbar mamma!
Älskar dig!
<3<3<3

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Det där med att gå i strejk har jag funderat på länge men det går ju inte... det är ju ett litet underverk varje gång och man kan ju inte låta bli att älska dom alla och även er ungar, man får fördela sig bäst man kan som morförälder helt enkelt och hoppas att man räcker till alla, men det är jag ganska säker på att det går bra som det ska :)



Pratade också med Tina idag och hon var sprudlande glad och det kan jag förstå, hon har som sagt "alltid" längtat efter att få egna barn, men hon behööööver ju kanske inte skaffa ett helt fotbollslag hon också, hur i helsike jag ska lyckas hålla reda på alla då vet jag liksom inte ;o) Men dom kan ju börja med en först nu då :)



Är jäkligt glad för er alla ska du veta så det gör ont ibland men det är väl så det ska vara tror jag :)



Puss & Kram på dig/er



Pappsen/Moffa

2011-05-26 @ 00:38:43
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/
Postat av: Tina

Va gullig du är :) Jag kan säga att jag längtat längre an så, så länge jag kan minnas har jag längtat till den dagen jag ska få bli mamma :)



Ja lite så är det, ville bara vänta tills ekonomin var stadig nog innan vi sökte hjälp, annars hade vi nog gjort det tidigare...

Men du har ju vetat om och peppat mig att söka hjälp då vi förstod att det inte funkade



Du ska inte känna skuld för att ni blir gravid då Göran viftar på kallingarna, det orättvisa är att vi inte fått till det, men nu med lite hjälp så hoppas vi det går vägen!



Mamma kommer inte strejka om ni får fler, det är nog bara som hon säger för hon tycker ni har nog många :) För vår del håller hon tummarna och tycker det är spännande, men skulle vi ha kika många som er skulle hon nog också säga att hon skulle strejka om det kom fler :P



Älskar dig! Älskar era underbara barn, mosters gofisar! Saknar och tänker på er varje dag! Puss <3

2011-05-26 @ 06:56:24
URL: http://familjennagolunda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus