Behövar köpa vantar!

Har nu när Towe och Hilma sover sorterat vantar, mössor, sockor och halsdukar i barnens korgar och jag konstaterade att vi måste köpa fler handskar!

Vi har ett helt gäng med såna H&M vantar och liknande som inte alls håller värmen... men jag vill att alla barn åtminstone ska ha ett par riktigt varma vantar var och vi brukar köra på HESTRA och de är supervarma! Det är Ull i dem och det är värt att betala lite extra pengar för om barnen slipper frysa om sina små fingrar!

Lika är det med skor, senaste åren har vi kört på VIKING för dessa innehåller också ull och ingen har klagat på frusna tår!
Händer och fötter ska hållas varma, då klarar man sig långt!

Casper som är rädd som sina grejer har för tillfället 3 par HESTRA vantar, två par fingerhandskar varav ett par är inne på sitt tredje år och jag har fått laga dem några gånger ;) och ett par tumhandskar!

Jonna hade två par förra året men nu hittade jag bara ett par... fingerhandskar finns så jag antar att tumhandskarna försvann förra vintern, två gånger hittade vi igen dem men tydligen inte den tredje...

Meja har ett par, Melvin inga, Hilma Melvins som han hade förra året och Towe har Hilmas gamla!

Sen skulle jag behöva ett par så det ser ut som det behövs 3 par nya och det får vi fixa någon vecka framöver!

Hur tänker ni när ni köper vinterkläder till era barn?

Puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus