Datorn funkar igen, Göran har magiska fingrar!

Igår kväll när Göran och Casper kom hem från bandyn startade datorn som ingenting! Han tog ur batteriet, satte i det igen och tryckte på startknappen och vips var den igång! Jag hade prövat samma sak bara någon timma innan men då funkade det minsann inte.... magi!?

För övrigt så lade jag ner Towe i vagnen igår, farmor ringde och Melvin fick knata över, gissa om han var lycklig!?!

Jag bakade klart, barnen lekte, Jonna kikade på film, Göran kom hem, vi åt lunch och sen åkte vi för att kika på det nya dagiset!

Stor utrymmen (i alla fall inne), fattades någon dörr och grind men så snart det är på plats finns inget att klaga på vad jag kunde se inte på miljön i alla fall, sen vi se hur det blir när det gäller mer praktiska saker... men ska återkomma om det i ett separat inlägg när jag får ork och motivation och har tiden!

Sen åkte vi hem, jag klippte Jonny, handlade, lagade mat, Göran var chaufför, vi åt, Göran kom hem strax innan 19.00 han bytte om och tog med sig Casper på bandyn.
Jag nattade Towe och Hilma innan jag satte mig med de andra tre i soffan med popcorn och vatten framför Idol!

Göran och Casper kom hem, datorn gick igång, Casper duschade, åt lite kvällsfika och lade sig.
Göran duschade, jag duschade, vi fikade och vi gick och lade oss, Göran klev upp strax efter 02.00 igen för att hämta sina de han skjutsat tidigare... dock ringde de då han var påväg och sa att de inte behövde skjuts men det är väl sånt som kan hända... Göran åkte lite tidigare än tänkt också...

Idag lördag ska vi åka till Svensta för att hämta en möbel, köpa lite godis till barnen och till oss! Sen blir det hem för att laga tidigare middag innan det blir mys resten av dagen! Eller förresten, Göran fick för sig att vi skulle bära in en massa ved också, men det kanske han och Casper fixar medan jag fixar mat!?

Just nu är det -3 grader ute men i natt har det varit nere på -10 och eftersom vi också duschade båda två igår kväll så behövdes det eldas igen nu på förmiddagen... men det gör inget, vi har ju varmt och skönt inne och det tar inte så mycket tid att tända upp! Än så länge är jag nöjd med vårt nya uppvärmningssystem!

Idag är systeryster Tina tillsammans med Magnus och vovvarna i Sveg och hälsar på! Egentligen kanske man skulle ha åkt dit vi också men det blir rätt trångt och bökigt... kommer fler gånger! Puss på dig Tina ♥

Jag hade annars tänkt bjuda hit pappa & co i helgen då det är fars dag i morgon och så fyller pappsen år på tisdag, men Tina hann före att boka honom så troligtvis kommer de nästa helg i stället!

De får räcka för denna gång
puss å kramen♥




Kommentarer
Postat av: Pappsen

Det blir nästa helg om allt går som det ska, men det ska det nog :)



Puss

2011-11-13 @ 15:20:30
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus