Fredag... känns som en lång en!

Klev upp 06.10 idag och nu är klockan 10.03 och det känns som vi varit vakna i evigheter!

Bakar lite för att få tiden att gå och för att det behövs, har det gjort ett tag men nu finns det lite plats över i frysen! Vi behöver nog egentligen en till, funkar inte med att bara ha ett skåp när man är så många!

Melvin är inte på sitt bästa humör, det svänger väldigt snabbt och det är mycket gnäll och gråt! Suck, finns det något värre än gnäll?

Towe är också trött, funderar på om jag ska lägga ut henne i vagnen kanske!? Melvin kanske också vill mysa ute!?

Meja har Cornelia här, hon ska flytta söderöver i morgon så det är sista chansen att vara med varandra... synd bara att de gillar att retas lite extra med Melvin... Hilma får vara med men inte han...

Göran jobbar, började 07.00 och jobbar till 12.00. När han kommer hem ska vi äta lunch och sen vid 14.00 tiden ska vi till andra sidan för att spana in den nya förskolan! Tänkte ta några bilder också!

16 minuter kvar tills havrebröden jäst klart och ska in i ugnen, upptäckte när jag hade börjat att jag endast hade 3 dl havregryn i stället för 6 dl så jag fick improvisera lite... lite fibrex och karuskakli i stället så får vi ser hur resultatet blir!

Towe har just klämt i sig en banan så nu ska jag bädda ner henne i vagnen, det är -3 grader ute och sol, klar blå himmel och fint väder så egentligen kanske vi skulle passa på att vara ute men det får bli på eftermiddagen!

Nä nu gnälls det för mycket så jag kanske bjuder på mer senare!?

Pöss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus