Towes första riktiga steg!

I förmiddags när vi hade lämnat M&M på dagis åkte vi till svärmor en sväng, hon hade ringt tidigare och undrat ifall vi kunde komma dit så hon kunde bjuda på lie smörgåstårta! Och det tackade vi inte nej till :)

I alla fall under tiden vi var där så inträffade något häftigt!
Jag satte ner Towe på golvet, brukar sätta ner henne stående och släppa för då brukar hon stå några sekunder! Denn gång stod hon också, till en början för sen knatade hon iväg! Fyra fina små steg blev det och vi var nog lika förvånade som hon själv!

Iofs så har vi haft på känn att det inte är långt kvar men bara så där! Lär ju dröja ytterligare några veckor innan hon känt sig för ordentligt och går på allvar, det varierar ju ganska mycket från olika barn. Men snart så kryper hon inte omkring här längre utan kan springa omkring och leka med Hilma och de andra på dagarna!

Senare när vi fortfarande var kvar hos Susanne så gick hon några steg till lite då och då och även nu under eftermiddagen här hemma!

De andra barnen har gått när de varit runt 11,5 månader förutom Meja som var 9,5 månader och Melvin var typ 13,5 månader om jag inte minns helt tokigt.

Snart går hon vår lilla skrutta ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus