Melvins små funderingar och en tur till Svensta...

Idag var det måndag och jag måste säga att jag kände mig rätt så utvilad när jag vaknade! Melvin kom under natten och gjorde mig sällskap och eftersom Göran blev kvar på soffan sov jag på hans hårda säng och det var inte helt fel:) kanske ska be honom att sova på min sida!? ;)

Blev en väldigt lugn förmiddag, Göran kikade på film och barnen lekte, jag låg också och slappade lite då och då men kände mig rätt rastlös...

Vid 11.00 åt vi lunch och sen strax efter 12.00 åkte vi till Svensta, Göran hade träff på arbetsförmedlingen och vi följde med.
Meja som sov hos farmor natten till idag satt och åt lunch när vi var förbi och  hon ville gärna följa med farmor och Patrik till stan lite senare än att åka med oss till Svensta.

Mötet tog ca 1 timma, Towe och Hilma sov under tiden och Melvin satt bredvid mig och kikade ut genom fönstret och frågade vad saker och ting hette på engelska!

Lite senare kikade han på mynten som jag hade i plånboken och när han såg en enkrona frågade han om det var en apa på den! Nej det är kungen sa jag, det är vår kung! Är det pappa frågade han då!!!
Han är så himla härlig i sina funderingar!

Innan vi åkte hem blev det en sväng på Dollar, köpte bak och knäckformar, en sockerkaksform och en kavel, sköljmedel och lite kryddor.
Sen blev det en kortis på Ica också för att kolla efter OLW:s nya Chrunchos, köpte även saffran och pepparkakskryddor!

Casper Tony och Jonna var hemma när vi kom hem och det var lugnt, Towe fick sitta kvar och sova en stund i bilen medan vi andra gick in, barnvakterna är verkligen super att ha!

Patricia kom förbi och toppade luggen och sen lagade vi mat och åt.

Jonna och Melvin var sega på att äta vilket resulterade i att vi blev sena till barngympan, Jonna följde med men gick till bibblan för att låna lite böcker! Hon skötte sig jätte bra och var så duktig, när hon verkligen vill vara stor och duktig så gör hon det jätte bra!

Sen blev det till att åka hem, göra välling, natta Towe, fixa kvällsfika till de andra och köra dem i säng. Meja kom hem strax efter 20.00 och fick sitta uppe med oss en liten stund då hon var lite ledsen över att hon inte fick sova hos farmor en natt till...

I morgon jobbar Göran hela dagen, bra fast ovant tycker jag, blir lite annat när bara jag är hemma med barnen men annat vore ju konstigt, samma sak är det ju om Göran är hemma och inte jag, alla är vi lite olika :)
han jobbar onsdag också men bara förmiddag tror jag!?

När det gäller mötet på arbetsförmedlingen så är ju hans dagar slut nu och han måste skrivas in i åtgärd, jobbcoach stod förs på tur och så är det bara att hålla tummarna att han får mer jobb här nere!

I morgon är det invigning med lite mingel och fika på nya förskolan/dagis och jag ska försöka hinna baka en kaka, men det ska nog inte vara några problem ;)

Natti natt & puss på er där ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus