Bälte i åkpåsen!?

Jag har aldrig behövt ha på mina barn bälte när de sovit i sina åkpåsar, de har legat stilla även om de vaknat, och det har ju varit superpraktiskt tycker jag!

Men nu är det såhär att jag har en liten Towe och Towe har inte varit som de andra små trollen, varken med mat eller sovning om nätterna och såklart inte heller när det gäller att sova i åkpåsen...
Hon sätter sig upp så fort hon vaknar, även om hon vaknar och är ledsen och knappt egentligen är vaken.

var ut till henne nyss och hon somnade om så fort jag bökat ner henne ordentligt i åkpåsen igen men jag tror att när hon vaknar får jag sätta mig och sprätta hål i den... det finns klart i åkpåsen där man kan klippa för bältena med sydda kanter runtom så det är ju egentligen inte så jobbigt utan jag tycker mest att det känns tråkigt att göra hål i den!
Men det verkar inte som om jag har något val!?

Apropå åkpåsar så är det denna modell som jag har och den är kanon! Ull i botten och dun uppepå!



Som temperaturen är ute nu så har jag bara en fleecetröja socker och en mössa på barnen när de sover men senare i vinter blir det fleecedress, vantar och tossor och så mössa, men mer behövs inte då heller även om det skulle vara -20 grader ute!

De var rätt dyra men jag är kanon nöjd med dem, köpte en varsin till Meja och Melvin då de var små. Det är väl lite på grund av att de är dyra som jag inte tycker det känns så skoj att göra hål i dem, vill bevara dem så hela som möjligt!
men får trösta mig med att jag bara behöver göra hål i den ena, för Hilma hon ligger i alla fall stilla... än så länge i alla fall!

Hur har ni gjort med åkpåsar till era barn?

Puss♥

Kommentarer
Postat av: Helena

Åkpåsen jag hade till Lukas va det redan hål i..

2011-10-22 @ 15:38:11
Postat av: Milla

Så vitt jag vet har det varit hål redan för selet i alla åkpåsar jag har haft. I den vagnen jag har så måste man nästan ha sele för att barnet ska sitta säkert.

Kram

2011-10-23 @ 14:18:34
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: stina

Nils har en liten sovsäck i vagnen och den är det inga hål i.. och det fins heller inte förberätt för några.. men han ligger still nu iaf..

2011-10-23 @ 20:52:30
Postat av: Kimsan

Ja som sagt mina har alltid legat stilla, men inte lilla Towe, hon är inte som andra hon ;)

Prövade med bälte i åkpåsen idag och det gick mycket bättre!

2011-10-23 @ 23:42:06
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus