God morgon fredag!!!

Natten ska jag egentligen inte klaga på, Towe vaknade en gång före 00.00 och sen sov hon till 05.04! Tog henne ill min säng och hoppades på att hon skulle somna om... först var hon lugn och jag trodde att hon skulle somna men efter ca 1 timma så låg hon och boxade mig i ansiktet med baksidan av handen, inte så mysigt kanske...
Jag undrar just hur det blir när vi ska ställa tillbaka klockan!? Ska hon vakna 04.00 då???

Frukost som vanligt och sen lite myspys en fredag morgon, Casper är på skolan och resten har fortfarande pyjamas, eller inte Jonna och Towe, Jonna skulle ha pyjamas men efter att hon hjälpt mig med tvätten blev hon sugen att klä på sig ;)
Towe tog jag på kläder när jag bytte blöja och hon ska väl snart upp och sova en stund skulle jag tro.

Som sagt lite tvätt har vi fått undan, Jonna tog ur maskinen och stoppade i tumlaren, samt hängde det som inte skulle tumlas. jag vek den tvätt som var torr och stoppade på plats och nu går en till maskin med tvätt.

Vad som händer idag vet jag inte riktigt men jag tror att det blir en tur till Svenstavik, Göran skulle fälja med Susanne för att lämna Bennys bil och då tänkte vi att vi eventuellt far allihop!?
Men innan vi far ska jag flytta om lite bilstolar... som det är nu så sitter Hilmas stol för upprätt så hon hänger hemskt med huvudet då hon somnar och sen klagar hon på ont i nacken...
Antagligen så hamnar en stol fram eller så byter jag bara plats på flickorna så som vi hade i början... lite jobbigt att lyfta in Hilma då hon ska sitta längts in men vad gör man!?
Vi får se helt enkelt!

Jaha, det var dagen så här långt och klockan är endast 08.29!

Vad ska ni göra idag och i helgen?

Puss puss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus