Städat och fint!

Efter frukost och lite stök gick jag strax innan 08.00 upp och städade av övervåningen, bäddade rent i sängen, dammsög och torkade golven, tog trappan på vägen ner ;)

Sen blev det till att lämna Meja och Melvin på dagis vid 09.00 och sen hem för att fortsätta städa!

Jag trodde Towe skulle sova när jag kom tillbaka men tydligen hade hon bara tagit en väldigt kort förmiddaslur så hon fick också vara med i städstöket tillsammans med sin storasyster Hilma.

Göran stökade undan disken efter frukosten i köket och jag röjde upp alla leksaker från golvet i barnens rum. Towe hon hjälpte till på sitt eget vis, det vill säga riva ner så fort hon hann... och Hilma hon kikade på Emil i Lönneberga.

I alla fulla fall så plockades det överallt innan Göran tog dammsugaren och jag gick efter med moppen och ganska snart var det klart! Lite drygt 1 timma tog det och sen var det bara badrummet kvar och det tog Göran efter middagen...

Efter lunch blev det en snabb sväng till Åsarna för att hämta ett paket, jag och Göran hade tänkt äta lunch på kiosken här vid macken men den var stängd så det fick bli Sibylla i Åsarna innan vi for hem.
Det var med andra ord bara Hilma och Towe som åt lunch här hemma och så sov det så gott i bilen då vi åt vår på en avtagsväg på hemvägen ;)

Resten av dagen flöt väl på som vanligt, chili con carne till middag strax efter 16.00, jag eldade i källaren, Göran tog tag i badrummet, sen blev det dusch för mig medan barnen kikade på bompa.
Innan kvällsfika plockade barnen i ordning på rummet och sen var det dags at sova!

För Towes del blev sovningen allt annat än vad hon är van idag så hon slumrade hos Jonna framför bompa, vilket i sin tur innebar senare nattning för henne... så strax efter 21.00 somnade hon övertrött i min famn, vi satt i soffan och mös.

Jaha, det var kanske inte en så intressant dag för er men jag är väl rätt så nöjd :)

Puss å kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus