Stadsresa med ul och handling...

Förutom att vi gjort UL idag så har vi även hunnit med att vara på kyrkis en stund! Vi gick iväg vid 09.00 som vanligt, lämnade av M&M på dagis och sen knatade vi vidare.
Melvin skulle få följa med L och ett annat barn till nya förskolan och kika lite idag och det såg han fram emot och nu ikväll berättade han att han sett lekstugan på plats, de flyttade ju den härom dagen.

När vi gick mot kyrkis så gjorde vi sällskap med Maria och Edvin, vi tog en liten extra tur då Maria sprungit ifrån skötväskan och barnvakten :).
Att promenera brukar ju vara skönt men idag blåste det rätt kallt så det var skönt att få komma in i värmen sen.

Väl på kyrkis så flirtade jag lite med Karin, frågade om vi kunde äta lunchen redan vid 11.00 så att vi också hann äta då vi skulle åka vid 12.00 och det var inte alls några problem!
Det blev "Börtnanfisk" och pärer med en jätte god sås! Sen några goda kakor till efterrätt!

Göran hämtade upp oss vid 12.00 tiden och sen for vi mot stora staden.

Första anhalt var sjukhuset för UL och det gick ju som jag skrev i tidigare inlägg, jätte bra!

Sen blev det en kortis på Jula för att köpa skriv till Svärmor, vi prövade även en duschkabin för skojs skull och för mig går det jätte bra att stå där inne men det är värre för de som är lite längre... Göran är ca 185 cm och det är inte långt tills att toppen på huvudet sticker ovanför kanten... varför görs de inte högre???

Jaja, i alla fall blev det Ica Maxi nästa där vi handlade och handlade, Hilma och Towe var jätte duktiga men tappade tålamodet på slutet men vi fick ändå med oss allt... bara 3511 kr fattigare blev vi...

På vägen hem passade vi på att tanka bilen och magarna... vi hade tänkt äta hemma men det tar ju nästan alltid lite längre tid än man tror när man ska handla!

Väl hemma så hämtade vi upp M&M hos farmor, C&J var redan hemma. packa ur bilen, parkera och sen in för att packa in allt i kyl och frys, paketera köttfärs och annat i mindre förpackningar och vid 19.00 var vi klara!

Jag kilade ner i källaren och eldade innan vi nattade barnen som var i säng strax innan 20.00 och nu är även denna dag förbi...

Sätta sig en stund och slappa i soffan innan kudden ropar och så får vi hoppas på en god natts sömn!

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus