Towe 9 månader!

I torsdags, den 6 oktober blev hon 9 månader vår yngsta lilla solstråle!
Tiden går så fort så man knappt hinner med!

Vi kanske skulle ha varit iväg på bvc för vägning och mätning egentligen men det är inte alltid man tänker på det... vi ser ju att hon mår bra!

Äntligen så äter hon numera "knölig" mat och har inga problem att äta den mat som vi äter, med undantag så vi kanske äter hemlagad pizza...
Har ett gäng burkar kvar i frysen sen sist jag körde att race med storkok till henne.
Gröten på morgonen går bra utan att jag mixar den nu också och det är ju bra det med!

Hon kryper runt i full fart här hemma, är överallt, kryper gärna upp i trappan om vi inte stängt grinden och reser sig och går utmed möbler lätt som en plätt!

Dansar så fort hon hör musik, hoppat till och med ibland och det ser så himla skoj ut!
Hon står korta stunder när man släpper henne men är nog lite feg och sätter sig sakta ner igen ;)

Är gärna med och leker med de andra barnen, gillar att vara där allt händer och låter! Är ratt nöjd med att vara på golvet och hon är ingen som man behöver bära runt på.

Nu senaste veckan har hon varit lite gnällig, men det beror på tänderna i överkäken som nyligen brutit igenom, det kliar fortfarande och hon dreglar en hel del!
Lite förkyld är hon också, hon hade lite feber igår och fick alvedon innan läggdags och hon sov jätte bra hela natten, vaknade bara en gång! Sen pigg och glad vid 05.55, då hade hon sovit klart!

Hon vill fortfarande gärna tutta på morgonen, inte för att jag tror att det finns så mycket mjölk kvar utan det är nog bara för att mysa lite! Men så länge som hon inte ser dem på dagtid så bryr hon sig inte :). Men igår kväll då hon var uppe på övertid fick hon syn på dem i urringningen och då blev hon lite sugen och fick sig lite snutt innan tandborstningen!
Men jag antar att det börjar bli dags att sluta helt, i alla fall i god tid innan nr 7 kommer!

Hon sover fortfarande två ggr om dagen, först vid 09.00 tiden och sover då oftast 1 timma och sen vid 14.00 tiden och då sover hon ca 2 timmar. Nattningen tar vi oftast vid 19.00-19.30 tiden, samtidigt som Hilma.
Senaste dagarna har hon fått börja äta vällingen i sin säng, innan har jag suttit med henne i famnen på sängkanten och sedan lagt ner henne i sängen då hon är klar.

Pratar gör hon ju inte än men fler och fler ljud kommer det, mamma och pappa kan hon säga, men det är inte så ofta, inte så att hon medvetet tilltalar oss.

Vinkar och klappar händerna gör hon också, ställer sig på knä då och då och sträcker upp händerna då man går förbi! Då vill hon gärna komma upp en stund, pussas och kramas lite innan hon leker vidare! Hon är mycket för att mysa och kramas!

Tycker att allt i allmänhet flyter på bra och hon utvecklas som hon ska, är nöjd och glad och sover bättre och bättre om nätterna!


Snorig men glad!




Bild sen pappa var här i slutet av september!

Puss på dig älskade lilla Towe♥




Kommentarer
Postat av: Milla

Lilla goa Towe. Så stor hon blivit. Tänk att hon ska bli storasyster. Hon är såå söt med sina fina smilgropar.

Kram

2011-10-12 @ 08:02:17
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja tiden går och man måste anstränga sig samt stanna upp ibland för att hinna med!

Kram

2011-10-12 @ 10:56:44
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus