Gå & Löp kliniken...

I torsdags var vi till stan, Göran hde tid på Gå & Löp kliniken för sin fot.

De kikade på foten och det som de sagt är hälsporre är egentligen en överbelastning i bakre fästet till senan under foten och att han är lite halvt plattfot gör inte saken bättre...

Han ska i alla fall tillbaka om 2 veckor för att gjuta inlägg till sina skor och tills dess ska han leva som vanligt men försöka att inte överbelasta så det gör ont...

Någon frågade ifall han kunde spela bandy då han har ont!? och ja om det känns bra för honom och han tar det lugnt, skorna som han har är inte helt platta och stödjer senan en del så det brukar gå bra... men som sagt det är ju upp till honom att känna efter själv!

I alla fall så blev han även rekommenderad skor av märket Salomon, det är bra skor och an ska egentligen aldrig använda skor som har en helt platt sula invändigt utan en som har ett bra stöd för hålfoten.

Utöver tiden han hade inbokad så tog vi det mest lugnt, gick på stan och kikade lite oh så...

Vädret var ju bra, vi hade de 4 minsta barnen med oss och det gick  ju också bra!

När det var dags att åka hem så åkte vi direkt till Klövsjö där det var sista fotbollsträningen för säsongen och denna gång skulle föräldrarna spela mot barnen!

Först var det riktiga, lite mindre matcher, mammaorna mot flickorna och papporna mot pojkarna! Som avslutning körde ALLA barn mot de 7 (ca) föräldrar som var på nästan en fullstor plan! 1-1 slutade den matchen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus