God morgon!

Ja det är söndag, klockan är 06.21, tvättmaskinen går, jag är påklädd, Towe har fått en ny blöja, MTV är på och vi har varit uppe sen 05.55, vaken från 05.45...

Hon har en tendens att vilja vakna där vid 06.00 tiden varje morgon vår yngsta lilla dam och jag hoppas att tiden kryper fram en aning närmare vintern för hur blir det annars då vi ställer om klockan till vintertid!?

I alla fall så kan jag inte klaga på natten, visst hon har vaknat typ 3-4 ggr men jag har mest kunnat ge henne nappen och stoppat om henne så somnade hon om på egen hand och så har det inte varit de senaste nätterna precis...

Har bestämt att det är tänderna som spökar och eventuellt magen... hon blir hård i magen rätt lätt men igår köpte vi plommonjuice så jag hoppas det blir bättre och sen försöker vi vara duktiga att dricka vatten mellan måltiderna också!

Vad det gäller tänderna så märks det att det kliar i munnen om dagarna men då gnager hon på fingrar eller anat och är inte besvärad av det, värre är det på nätterna då hon bara slänger nappen och gnäller även fastän hon är så trött att ögonen är stängda.
Igår efter vällingen gnussade jag in flytande alvedon på tandköttet innan hon somnade och om det var det som gjorde att natten blev bättre vet jag inte men det var ju värt att pröva i alla fall!

Towe kryper omkring och spanar, leker lite med sina leksaker och lyssnar på musik, får se hur länge det tar innan hon vill ha sin gröt!? Och sen hur länge det tar innan nästa människa i familjen vaknar... Göran sover på soffan... försökte väcka honom när jag lade mig men han somnade visst om och blev kvar... jag lade på honom filten i förebyggande syfte ;) och det var väl tur antar jag, hihi.

Själv så har jag nästan svettats i natt... har ju haft bara påslakan hela sommaren men igår fick det vara nog då jag småfrusit om nätterna så då stoppade jag i täcket igen och det var mycket mysigare att krypa ner i sängen!

+11 grader har det varit ute i natt och runt +21 i sovrummet, hösten har verkligen slagit till, många löv har redan fallit men det är många kvar...
Idag ska vi ha höststädning ute, ställa bort utemöbeln och ta reda på lite annat, klippa gräset och elda i tunnan...det är i alla fall planen!
Eldas inne ska jag göra också och jag hoppas att det går bättre än i drömmen som jag haft hela morgonen ;) Eldade i den gamla pannan som inte ens är ansluten och det gick ju inte så bra... haha, tur det bara var en dröm... !? hihi

Ja det var lite om denna morgon + annat...

på återseende...

Puss puss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus