Görans nya sulor...

Idag åkte vi till stora staden igen... eller då kanske man tror Sthlm men jag menar så klart Östersund (ösd).

Vi fick lov att lämna M&M på dagis lite tidigare för att vi skulle hinna in till 10.00 då Göran hade en tid på Gå & Löp Kliniken.

Medan han var där tog jag småttingarna i vagnen och gick en sväng på stan, in på banken och sen strosade vi lite på H&M, kikade på massor av söta små koftor och klänningar!

Träffade på världens sötaste Elin utanför Törners också, såg lillkillens vagn och tänkte att kanske Elin är där och det var hon, hon satt vid första bästa bord ut mot gatan!
Hon kom ut, vi kramades och pratade en kort stund innan jag skulle vidare tillbaka för att lösa ut Göran.

Sen blev det en sväng på Maxi, in på Team Sportia för att byta en tröja, djuraffären för kattsand och sen Fresks för lite fix till luckan på baksidan av muren, bakom pannan i källaren alltså.

Stannade för lunch i Brunflo, där jag fortfarande är irriterad över att de inte har skötbord på toaletten... anmärkte på det sist och tjejen som stod i kassan just då sa att hon tjatat på sin chef för jag var inte den första som frågade... hon tyckte att det vore det minsta de kunde göra, att sätta upp ett skötbord på den faktiskt stora toaletten med tanke på att det är ett matställe för hela familjen!

15.00 hade Göran tid på arbetsförmedlingen men innan det hann vi in på Dollar för lite tandkräm, glömde fingervantar till Jonna och Casper...

Vi var hemma 16.15 ca, packade upp, lagade mat, åt, barnen lekte och sen var det dags för sängen, typ det vanliga... nattningen gick rätt bra och strax innan 20.00 var det bandy för Göran så u sitter jag här helt själv och vet att det ligger kexchoklad i skötväskan och den bara skriker efter mig ;)

Blir lite tv i det lugna tror jag!

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Det var visst nån som glömde en grind också hehe :)



P&K

Papps

2011-09-22 @ 13:01:55
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus