Just nu...

så är Casper en kille som ganska lätt blir irriterad, arg och ledsen, är ganska otrevlig utan att han tänker på det och säger man åt honom så får han lite dåligt samvete men 10 minuter kan det vara samma visa igen...
Jag tror att man kan kalla det någon form av förpubertet!?
Och lägger han sig sent på kvällen eller får vara uppe längre så märks det väldigt väl dagen efter för då är det ännu lite värre!

Egentligen är det inte så jobbigt för oss utan mest för honom själv.
Däremot så är det jobbigt att han är så fruktansvärt less på sin syster Jonna som gärna retar honom lite extra och hans humör exploderar!
I morse vaknade han och var sur för då hade hon till och med varit i hans drömmar och förstört och det tyckte han var droppen! Att han inte ska få drömma utan att hon ska vara där också!

Sen är ju Casper och har alltid varit en sån som har koll, speciellt på andra och även vardagliga saker. Men just när han ska se till att alla andra gör rätt är lite jobbigt speciellt när han då ibland glömmer bort och inte ser hur han själv gör vissa gånger...

Det går väl över men jag lider lite med honom, det kan inte vara roligt att vara 10-åriga Casper alla gånger...
Tur är väl ändå att han och Jonna inte går i samma klass nu i alla fall! Hon går i F-3 och han i 4-6... fast där har han ju andra sidan Tony (hans 6 månader yngre farbror) som han gärna rättar emellanåt ;)

Kommentarer
Postat av: Milla

Tycker jag känner igen det du skriver. Det är verkligen inte lätt att växa upp, att vara i gränslandet mellan barn och tonåring.



Kram

2011-09-07 @ 08:23:30
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus