Kissekatterna växer!

I övermorgon (torsdag) är det 3 veckor sen Sötnos fick sina kattungar och de har verkligen växt!

Sötnos har varit en bra kattmamma som tagit väl hand om sina ungar, dock har hon emellanåt känt för att flytta dem under vår säng... först flyttade hon bara en och i olika omgångar och det var inte samma unge så varför vet jag inte...

Vi flyttade tillbaka dem och då lät hon det vara några dagar...

Nu är vi där igen, hon har flera gånger flyttat alla under vår sång, längst in i hörnet och  om vi lägger tillbaka dem i korgen så flyttar hon dem igen så fort hon får chansen.

De är ju rätt rörliga nu, har börjat försöka klättra ur korgen och så är ögonen öppna sen ungefär en vecka tillbaka så det kan ju hända att hon är orolig för dem och tycker att det är tryggare under vår säng!?
De är ju i alla fall bra mycket större nu och det är nog ingen fara att de blir kalla längre, det var ju mest det vi var oroliga för i början...

Det är 3 honor och 3 hanar och de är lite speciella allihop även om 3 av dem är rätt lika. Vi brukar ta upp dem i vår säng och mysa med dem lite då och då, barnen får också vara med och Sötnos har tillåtit det från första början, att vi kelar med dem alltså.
Vi lät dem vara ifred mycket i början, mest jag och Göran som kikade till Sötnos och hennes underverk och hon gillade de stunderna, ibland kom hon ner och ropade på oss, hon ville helst att vi skulle sitta med henne där uppe ;)

Några nya bilder tänkte jag lägga upp, men kom på att jag inte tagit några ;P

Kommer en annan dag!

Kommentarer
Postat av: millan

Åååå nästa gång vi kommer så vill jag kika på de små. Missade ju det helt sist. Men jag fick ju prata med sötnös lite.



Ha det gott... Kram

2011-09-07 @ 08:17:04
URL: http://millaochmini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus