Nattningen har blivit lite problematisk...

Sen Hilma lärde sig att klättra ur sängen så är det inte lika lätt att natta henne... första veckorna gick det bra men sen kom hon ju på att om hon inte är dödstrött så kan hon ju klättra ur sängen och gå ner till oss!

Jag bär upp henne massor av gånger och tillslut somnar hon... men det är lite jobbigt, nattningen av henne har alltid varit så lätt!

Vi har pratat om att hon ska få flytta ner till de andra barnen men så länge det fortfarande fungerade att hon sov uppe så skulle vi avvakta... nu anser jag att det inte riktigt fungerar länge!

Det känns som att jag tror att jag ska ge mig på projekt nedflyttning av Hilma i morgon och eventuellt låta Jonna flytta upp... hon får pröva ha eget rum igen så får i se hur det fungerar!

Nu har jag nyss burit upp Hilma igen och jag hoppas hon kommer till ro och somnar!


Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vile klätttrar ur sin säng och har gjort länge. Innan var han jättelätt att lägga. Nu busar de med varan och ibland tar det timmar innan de somnar.

Båda pojkarna tassar in till oss på natten och vi lyfter tillbaka men ofta slutar det med en eller två barn i sängen, eller att en av oss byter och sover i Alvins säng med ett av barnen.

2011-09-28 @ 21:24:38
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Det borde finnas extra höga spjälsängar eller någon extra skyddskant att löpa till! meja var bara dryga året då hon lärde sig att klättra ur!

2011-09-28 @ 21:35:33
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Milla

Vad jobbigt. Minns att vi hade jättejobbigt när Wilma var liten. Hon var uppe och sprang i timmar på kvällarna. Hoppas ni hittar en bra lösning. Det är ju så viktigt att nattningen fungerar bra. Har tyvärr inga bra tips annat än att vara envis med att lägga tillbaka henne.

Kram och lycka till

Milla

2011-09-29 @ 08:32:52
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus