Så j*vla typiskt!

Jag eldar ikväll... i källaren alltså...

Först rök det in utav bara sjutton, trodde det skulle vara lite extra drag då sotaren varit här idag! men ja, något blev fel i alla fall...

Innan Göran åkte på bandy så var han ner och stängde fönstren som vi öppnat... han sa något om att han testat vrida på termostaten till rökgasen också för att det lät som det var luft men det hjälpte inte... och så åkte han... inget konstigt med det.

Men strax innan 21.00 när Towe sov som bäst och Hilma äntligen hade bestämt sig för att ligga kvar i sin säng och försöka sova så blev de halvt ihjälskrämda!

Göran hade visst pillat på termostaten ja och han hade ställt den på 150 grader i stället för 50 så pannan började koka, det smällde i rören och i expansionskärlet uppe så barnen blev livrädda, vaknade och gallskrek!

Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp det bäst när älsklingen kommer hem... han var ju grinig på mig förut idag när telefonen inte fungerade som den skulle och supporten inte skötte sitt jobb... så nog måste jag få vara lite grinig också och han ska få ett förlåt utan att han ska ta illa upp eller sura efteråt!?

Vill mest ge honom en liten pik ;)

Vi får väl se hur det går!

Puss puss ♥

ps... det var bara att ställa ner termostaten på 50 grader igen så slutade det koka inom ca 1 min!  :) men det var bra nog typiskt!


Uppdatering: Det blev inte som jag hade hoppats på men jag är heller inte förvånad över att det tydligen var MITT fel.... han hade inte ställt termostaten på 150 grader, han hade inte sett fel och dessutom hade han sagt att jag var tvungen att gå ner och kolla den direkt efter jag duschat klart....

Enligt mig är ingen felfri och det är inte heller något fel i att ha gjort fel, men det är ju ibland  bra om man kan erkänna sina fel och brister!? Jag försöker alltid att göra det! Men man är olika... sorry älskling... älskar dig ändå! men det vore ju bra om jag fick rätt lite då och då.... jag är ju inte ens sur för själva grejen ;)
Däremot har jag nu en liten klump i magen... skulle aldrig sagt något....

Uppdatering 2: Jag fick en ursäkt i morse!!! <3

Kommentarer
Postat av: Milla

Kram vännen

/Milla

2011-09-29 @ 08:28:21
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus