Snart helg...

Torsdag och helgen närmar sig! Det märks på barnen att veckan börjar ta ut sin rätt och Melvin var ännu tröttare vid middagen idag ;) men han höll sig vaken.

Vi har inte alls gjort mycket idag, bara tagit det lugnt, tvättat, eldat, ätit lunch och annat som man gör en vanlig dag.
jag har känt mig trött less och irriterad mest hela dagen och då är det lika bra att inte göra mer än nödvändigt... har funderat en hel del på saker och ting också men det återkommer jag till i ett annat separat inlägg som jag tänkt skriva vilken dag som helst ;)

Jonna smet efter att hon kom hem från skolan och det fick konsekvenser, hon visste mycket väl vad hon gjorde och ångrade sig lite när en kompis ringde och jag sa inga kompisar...

Efter middagen skulle barnen städa på rummet, eller ja plocka ihop alla leksaker och spel som de gör varje eftermiddag/kväll. Melvin började jätte fint men sen när Jonna och Meja skulle hjälpa så lekte de bara...
Jonna och meja har kommit på att de älskar att spela kort och spel men de plockar aldrig undan efter sig utan lämnar framme så att Hilma får tag i det... så även idag och Jonna bryr sig inte ett dugg... grrr.

I alla fall så vägrade de städa och de fick ett ultimatum (eller vad det heter!?) antingen skulle de städa klart det illa som faktiskt var innan klockan blev 18.00 eller så fick de lägga sig då. De fick alltså ca 45 minuter på sig och vi påminde dem lite då och då men det slutade ändå med att de fick borsta tänderna och lägga sig...

Hilma och Towe fick vara vakna till 19.00 tiden, Hilma somnade inte på en gång utan låg och filosoferade en stund, Towe kom inte till ro och somnade lite senare i soffan... brukar inte ta ner henne men idag fick bli ett undantag då jag insåg att hon kanske inte var tillräckligt trött efter extra lång sovning på eftermiddagen.

Towe har för övrigt varit lite gnässig några nätter nu så jag vet inte om det är magen eller något annat som spökar... det lär väl ge med sig antar jag!?
Hon vaknade en stund efter att jag lagt henne och fick sitta med oss här nere igen då hon återigen inte kom till ro... jag har nyss lagt henne efter att ha värmt på vällingen som hon inte drack upp vid nattningen och nu hoppas jag att hon sover bra i natt!

Själv är jag hungrig och ska nog ta mig lite fika innan jag ska krypa ner i sängen, Göran kanske också vill ha, han har slumrat på soffan...

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus