Towe 8 månader!

Idag blir är Towe 8 månader och jag tycker som vanligt och som många andra föräldrar att tiden går snabbt!

Det är full fart på Towe, hon kryper hit och dit, kikar vad både mamma, pappa och syskonen gör, små egna äventyr är hon ute på också emellanåt!

Hon reser sig upp mot någonting mest hela tiden och har även börjat gå jämns med soffan t.ex. hon brukar stå och tugga på vardagsrumsbordet emellanåt också eftersom det kliar som attans i munnen just nu!
Står man vid bänken i köket tar hon i byxbenet och reser sig upp sen kan hon stå där, hålla i med bara en hand och vingla en stund innan hon kryper vidare.
Hon reser sig även vid köksbordet men där når hon ju inte att se över kanten så det ser mest roligt ut ;).

När det gäller maten så har hon nu kommit igång ordentligt och det går bara bra, men maten ska gärna vara ganska slät. Däremot går det bra att äta hela makaroner en och en när hon får smaka och lika med ris och annat smått. Rån får hon någon gång om dagen också men jag kör fullkorn för att motverka att hon blir hård i magen.

Hård i magen är damen allt som oftast men vi ger ofta vatten, försöker att komma ihåg det även mellan måltiderna samt att vi har lite extra margarin eller olja i maten. Plommonjuice har vi också prövat men jag vet inte om det hjälpte så mycket!? Meja var också en som var hård i magen då hon var liten men det gick ju bra det med bara man tänker till lite extra.

Towe sover fortfarande 2ggr på dagen men jag vet inte hur länge till för både igår och idag var hon inte trött vid 09.00 som hon brukar så hon är fortfarande vaken och pigg fastän klockan är 10.14.

De senaste nätterna har varit lite bättre, vaknat 1-2 ggr och velat ha nappen samt att i natt ville hon ha tutte vid 02.00 tiden och sov sen till 06.15.

Ja vad det gäller amningen så är det väl på sluttampen när också eftersom hon bara tuttar på natten eller tidigt på morgonen samt att hon börjat bitas om jag försöker på dagen... det gör ju så himla ont! Å andra sidan är det väl bra om hon slutar innan nästa bebis kommer!

Annars är det väl som vanligt, Towe är en glad och nöjd bebis som gillar att utforska och pröva nya saker!















Några precis tagna bilder på Hilma och Towe då de diggar lite musik på spotify ;)

Kommentarer
Postat av: Milla

Gud vilka små gotjejer du har :). När jag ser bilderna på Towe så ser jag verkligen fram emot att Elsa ska bli lite större och kan vara med Alva lite mer i leken. Men redan nu märker man hur de två interagerar med varandra. Elsa skiner upp som en sol när Alva kommer till henne. Alva hämtar gärna leksaker till Elsa. Tycker det är så spännande att ni ska ha en liten till. Så roligt att få följa med på ännu en bebisresa även om det inte blir ngn mer för min del.



Stor kram

2011-09-07 @ 08:26:35
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus