Va tråkiga...

ja det tycker jag! jag tycker att ni som läser är lite tråkiga för nu är det ingen som kommenterat på jätte länge!

Skriver jag tråkigt? Eller ointressant? vad vill ni att jag skriver om utöver det jag gör?

Puss på er♥

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Närå du är inte tråkig på varken det ena eller andra sättet, problemet för mig är att jag kan LÄSA bloggar men varken skriva själv eller kommetera dom från jobbet där jag ofta läser både din och andras!



Jag för egen del tycker ju att det är både spännande och roligt att ta del av det som händer hos er, och tråkigt skriver du inte, du har ju, i alla fall en del, av din fars humor och mammas är det ju för det mesta inget fel på heller så det ligger väl i generna det då :o)



Fortsätt att skriva du för jag läser den i alla fall även om jag inte kan kommentera :)



P&K



Älskar dig



Pappsen

2011-09-04 @ 19:33:34
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/
Postat av: stina

ää jag tycker att det är mysigt att bara gå in och läsa lite hur ni har det.. vi ses ju inte så ofta och då är det skönt att se att ni har de bra..

kram kram på dig!!!

2011-09-04 @ 20:17:52
Postat av: Anonym

Jag trillar in här med ojämna mellanrum och jag måste säga JA, det är stråkigt. Vad vill du man ska kommentera angående att ni kliver upp 06.52, äter gröt, byter en blöja, går ut med hundarna, torkar nån i rumpan, sätter igång en tvättmaskin....? Det här liknar mer något man kan skriva upp för eget bruk i en dagbok eller liknande för att minnas ens forna vardagsliv när man blir 75 år gammal. Men att blogga om sådana ointressanta saker för ALLA att läsa på nätet och tro att folk ska peppra en med kommentarer är att tro lite för mycket. Du lever ett inrutat, vardagligt mammaliv. Inget fel med det med det är helt enkelt tråkigt att läsa om.

2011-09-04 @ 20:18:54
Postat av: Kimsan

Jo jag vet att det faktiskt har blivit lite tråkigt den senaste tiden och att dagarna går på rutin men ibland så gör vi faktiskt andra saker som jag skriver om men men... vet andra mammabloggar där de också skriver om en massa blöjbyten och andra vardagliga saker men ändå får en massa kommentarer men å andra sidan så är det större bloggar!



Faktiskt så är mitt liv ganska så enformigt och kanske lite tråkigt nu men jag har måna funderingar som jag kanske skulle dela med mig av!?

Tänkte att jag eventuellt kunde få tips om vad jag kan skriva om eller om någon ändå kunde fråga någonting som jag kunde svara på ;)



Jag är i alla fall glada att ni svarade och att få ärlig kritik ser jag som något bra oavsett den är bra eller dålig, är ju lite annat när man blir påhoppad!



Puss å hej

2011-09-04 @ 20:43:41
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: milla

Jag läser din blogg, kikar in varje kväll. Tyvärr är jag inte så duktig på att lämna någon kommentar. Och nej det är inte tråkigt att läsa din blogg.



Det är ert liv er vardag. Kul att läsa om alla framsteg hos barnen, och allt annat skoj ni gör.



Kram Millan :)

2011-09-04 @ 21:13:59
URL: http://johanssonochegeklint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus