Vilken värme!

Idag var det nästan som att det var mitt i sommaren igen!

Vi gick hemifrån vid 09.00 tiden, lämnade av M&M på dagis och fortsatte vidare till kyrkis. När jag kom fram tyckte jag att det var varmt, faktiskt ovanligt varmt men tänkte inte så mycket mer på det...

Däremot när vi vid 14.00 tiden skulle gå hemåt igen, då höll vi på att flyta bort! Det var +22 grader varmt ute och det var inte någon fråga om att sätta på Hilma och Towe några ytterkläder när de skulle ner i vagnen och sova...

Jag som hade en yllekofta och jacka fick genast plocka av mig, tur att det fläktade lite i alla fall! Men när jag kom hem så var det bara att klä av sig! Tur att det var ganska svalt inne!

Göran hade just hämtat på dagis och barnen var ute och lekte, Melvin plockade av sig till bar överkropp! Kanske lite väl men han tyckte det var varmt!

Hilma som ville sitta i vagnen när vi gick hem somnade så klart inte, och tur var väl kanske det när det var så sent på eftermiddagen... i alla fall för sent för att sova. Hon stannade i alla fall ute och lekte med de andra, blöt blev hon också när hon satt på huk i sandlådan och öste vatten... vi har en presenning liggande i den som skydd och det har regnat en del!

I alla fall så har värmen hållit i sig och det har inte bara varit i solen som det varit varmt... nu när jag nattade Towe och Hilma så visade termometern på +18 grader!

För övrigt så är barnen nu isäng och klockan är bara 19.04! Men de är/var trötta så det behövdes! Casper kikar på film i sängen, Jonna, Meja och Melvin läser, Towe somnade gott på en gång och Hilma hon i stort sett däckade!(stavning!?)

Lugnt och skönt är det i alla fall och ingen vätt eller disk som måste tas om hand... det är inte varje dag!

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja idag har det varit riktigt sommarvarmt! Fler såna höstdagar tack!

2011-09-29 @ 19:24:09
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Japp, mer värme men helst att man är lite förberedd och inte klär sig i ull ;) Blir lite för varmt då!

2011-09-29 @ 19:42:26
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus