Besök av Freddie!

Idag fick vi finbesök av Ewe, Freddie, Niklas och Isak!

De kom vid 14.00 tiden och då hade jag precis stekt blodpudding och bacon som vi skulle äta till sen lunch... det blev förskjutet och slutade som middag i stället men det gör ju ingenting:)

Göran var chaufför igår och även jag satt uppe sent utifall att jag också skulle ha behövt ge mig ut en kortis men jag slapp ;) Göran hann hem innan det var dags att hämta nästa gäng!
Vi har i alla fall varit ganska så trötta idag + att jag haft lite smått feber och ont i huvudet, hes och snorig... vet inte om det beror på pollen eller om jag är förkyld!?

Med febern kom också en röd strimma på höger bröst... har fått s med alla utom Casper, en så kallad mjölkstockning men ändå inte... febern kommer före det ömma i bröstet och det är inte alla gånger som bröstet ens blir ömt... mer om det i ett senare inlägg...

I alla fall så hade jag tänkt ha kameran i högsta hugg men det blev inte av... Freddie var trött och ville inte annat än att äta och sen sova, men så är det ju när man är liten, Ninni gör ju samma sak ;)

I alla fulla fall så hade vi en trevlig pratstund/fikastund i köket medan barnen lekte, alla slogs förstås om Isaks uppmärksamhet! Till en början var det livat utav bara den men det lugnade ner sig så småningom... tänk att det ska bli ett sånt himla liv på alla bara för att det kommer någon! men så är väl alla barn... eller!?

Klockan var närmare 16.00 när de gav sig av, de skulle vidare till Sveg och för att hinna med middag så var det ju hög tid att åka, de ska kanske komma förbi på hemvägen också :)

Idag blev alltså en heldag inne, vilket inte är det ultimata alla dagar... men i morgon ska barnen få vara ute och leka! hade tänkt släppa ut dem en sväng på eftermiddagen idag men allt blev så förskjutet och tiden knapp.

Jo, Ninni fick ju ett fint paket av Freddie också! Jättefina kläder, ska lägga upp bild på dem senare!

Här kommer bild:


Jätte söta!

Puss puss♥


Kommentarer
Postat av: madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD

Glad Påsk!

2012-04-07 @ 23:54:08
URL: http://madelein.se
Postat av: madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD

Tack! Hoppas du är bättre idag!!

2012-04-08 @ 21:35:25
URL: http://madelein.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus