Kalaset blir flyttat...

Vi är fortfarande förkyla, inte alls dödssjuka men eftersom lillebror och även andra inbjudna till kalaset i morgon lördag också är snuviga så blir kalaset flyttat till nästa helg i stället.

Idag är Göran ute på vift igen så jag har varit hemma själv med alla barnen utom Casper sen 10.30 tiden... jag har bakat havrelimpor och denna gång blev de genomgräddade då vi skaffat en ny ugn! Den inhandlades i tisdag :) en AEG som rymmer hela 74 liter och är ännu större än vår gamla rätt så stor ugn!

Efter limporna snodde jag med hjälp av Hilma och Towe ihop en sats med kladdiga chokladmuffins, det är ju ändå fredag och då får man lyxa till det lite.

Vi åt lunch, Towe har sovit, Ninni lika så och nu sover hon igen. Barnen har kikat på film och lekt, Jonna har knallat iväg på kalas till Elin, Casper har kommit hem från skolan och jag har vikt och hängt upp lite tvätt, snart är det dags att börja med middagen!

Igår var vi till stan och införskaffade en ny kamera då vi tänkt att Jonna ska få vår gamla i present när hon fyller år! Hon har nämligen önskat sig en kamera :)

Jonna som hade lite feber kvällen fick vara hemma från skolan och följde därför med oss till stan och passade på att inhandla en liten present till Elin. Hon valde ett Best friends hjärta.

Under tiden vi var i stan så var Meja och Melvin på dagis och sen hämtade Susanne dem ivd 14.30, hon skulle till Hogdal och M&M fick följa med. M&M hade för övrigt varit med dagis till Åsarna och sett på teater på eftermiddagen! Roligt med små utflykter!
Casper var hemma själv någon timma efter skolan.

Nu har Melvin och Hilma hittat på hyss tillsammans bara för att jag sitter här... Hilma får inte vara uppe i de stora barnens rum, Melvin fick lov att vara uppe en stund med Meja och nu är Meja nere och då har Melvin lurat med sig Hilma upp! Casper är så snäll och går upp och hämtar henne nu!

Göran meddelade nyss att han strax är på väg hem från Svensta.

För övrigt är näsan täppt och rinner, huvudet känns tungt och feberkänslan finns i kroppen... men har ingen feber... lite ont i halsen finns också men det lär ju gå över så småningom... det värsta är att man blir så ljudkänslig och slö...

Paus...

Fick avbryta en stund då mamma ringde och nu är det kväll... Jonna sover över på kalaset, det stod på inbjudan att man fick det om man ville. Vi hade sagt att hon inte skulle få göra det men jag smög ner pyjamas och tandborste i hennes ryggsäck som hon hade med sig och gissa om hon hade blivit glad när hon öppnade och förstod!!!?!!!

Melvin, Hilma och Towe sover, Meja sitter med Ninni i famnen och kikar på Let´s dance, Casper spelar lite dator och Göran är på bandy sen 19.00.
Själv har jag ägnat kvällen till att natta barn, plockat undan efter middag, vikt lite handdukar, stoppat kläder i tumlaren och satt igång ännu en maskin...

Nu ska jag passa på att sitta och slöa lite framför datorn så länge som Ninni är nöjd i sin systers famn ;)

Puss puss♥


Kommentarer
Postat av: Helena

Vad blev de för kamera? Ja köpte oxå en ny i veckan men har inte provat än om den är bra.. Kram

2012-04-20 @ 22:02:41
Postat av: Kimsan

Det blev en Nikon :)

2012-04-20 @ 22:32:29
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Sandra, Emelie & Adrian

Herregud förstår inte hur du hinner med allt :) tycker det ändå är fullt upp när jag är själv med två (!) barn :P

Du gör det bra!

Hoppas ni blir friska från förkyldningen snart!

2012-04-21 @ 04:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus