Storhandlade för mycket!

Det var tänkt att vi skulle åka till Östersund och storhandla på eftermiddagen idag men när vi hade ått och lagt oss igår så kom vi på att det kanske var bättre att göra det från morgonen så att det inte skulle bli så sent... en liten hake var att Ninni hade tid för vägning på BVC vid 13.00...

Så i morse vid 06.30 ringde vi till Susanne och frågade ifall hon kunde passa barnen en sväng på morgonen i stället och  lämna M&M på dagis vid 09.00!? och det gick bra, hon kunde passa Hilma också :)

Så strax efter 08.00 satt vi i bilen påklädda och klara för en tur till staden, vi hade Towe och Ninni med oss.

Vi handlade massor men så gott som bara efter listan och två stora kundvagnar var proppfulla när vi kom till kassan. Vi handlar med easy shopper och hade packat allt så fint och bra i sina påsar och självklart så blir det avstämning!!! Men det var väntat, var rätt länge sen vi hade en sist men så typiskt när vi verkligen hade packat allt SÅ himla bra!

Packa upp och packa ner och betala sen var i iväg igen och klockan var då 11.30...

En snabbis på Laitiz och Barnens hus innan vi tankade på preem för att sen köra drive in på det gula M:et innan vi åkte mot Svensta.
Lite knappt om tid blev det och vi kom 10 minuter sent men jag ringde innan och meddelade och det var ingen fara...

Vägde både Ninni och Towe som ökat bra (siffror kommer i separat inlägg), Iris tyckte att de var så duktiga båda två! Ninni fick lite tutte och sen var det dags för efterkontroll hos barnmorskan, det har ju bara gått 5 veckor men det gjorde inget...

Efterkontrollen gick också bra, vågen visade på 75 kg, blodtrycket var bra, knipet lika så ;) och några medel ville vi inte ha... Kristina sa att hon skulle ha blivit förvånad ifall jag hade svarat ja på den frågan :O!!!

Sen svängde vi in på apoteket och införskaffade lite mera nässpray innan vi åkte hem för att packa ur bilen.

Casper hjälpte till att bära i alla varor, Göran packade in i frysen och jag fick hjälp av Melvin, Hilma och Towe att packa upp resten och det var rätt så mycket! (bilder kommer)

Dessvärre så blev frysen full innan vi fått in allt som skulle in.... som tur var så var det bara sånt som klarar sig i kylen några dagar så att vi har lite tid på oss att lösa problemet... vi handlade alltså för mycket!







blev en hel del och ändå är inte frysvarorna med på bilderna och inte blöjor och toapapper heller ;)

Nu är det kväll, barnen sover och varken jag eller Göran har ätit middag så nu blir det lite fika och tv innan sängen.

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus