Två veckor!

Idag är det 2 veckor sen lilla Ninni kom till oss! På ett vis känns det som att tiden går fort och att hon kom igår men på ett vis känns det som om hon alltid varit här med oss för allt bara flyter på som vanligt och  det funkar superbra med en liten bebis till!

Än så länge så sover hon sig mest igenom dagarna, nätterna också för den delen ;). Hon vaknar och vill äta, ofta bajsar hon när hon vaknar eller så vaknar hon av att hon bajsar!? Så en ny blöja och så lite mat så är hon hur nöjd som helst!

Hon tycker om att ligga på skötbordet, är faktiskt nöjd med det mesta!
Första dagarna så sov hon mest, sen började hon med att ha lite vakentid på morgonen och på kvällen, senaste dagarna har hon varit vaken lite mitt på dagen också men som sagt så sover hon mest och verkar nöjd!

Syskonen tar väl hand om henne, vill pussa och gosa,, vara med och kika men låter henne ändå vara ifred då hon ska sova.
När hon sover ligger hon oftast i sin spjälsäng men är inte alls instängd i sovrummet utan det låter och rör sig omkring henne hela tiden, spjälsängen står precis innanför öppningen till vårt sovrum och det finns ingen dörr. Just nu får spjälsängen agera grind in till sovrummet eftersom Sötnos ligger där inne med sina kattungar.

Mina bröst har anpassat sig och vårtorna är läkta så den senaste veckan har det bara varit ett nöje att amma henne! Första veckan är ju lite värre med eftervärkar, såriga bröstvårtor, svullna och ömmande bröst osv... men det hör ju till!

Lite snorig är hon också, syskonen är ju snoriga så det är egentligen inte konstigt... vet inte om hon direkt är förkyld!? Kan ju vara vanliga mjölkkusar som hon har bara... men lite koksalt och en nässug så är det problemet löst!

Nu är lilla stumpan vaken så jag får fortsätta senare, kanske skriva några rader till och lägga till några bilder :)

Nu är jag tillbaka...

Hade funderat ut några rader till att skriva men minns inte nu vad...

Nappen har vi inte börjat med ännu... brukar börja med den efter ungefär en vecka men det har inte riktigt varit nödvändigt ännu... någon gång då det varit så att jag inte kunnat amma henne direkt då hon velat så har Casper suttit med henne och hon har fått snutta på hans lillfinger.

På kvällarna då hon varit något gnällig efter sin lilla vakenperiod så har det räckt med bröstet och närhet så har hon varit lugn!

Men tanken slår mig ibland, tänk om jag väntar för länge med att ge henne nappen och så vill hon inte ha den! Visst kan barn klara sig utan napp men de flesta använder ju då i stället mamman som napp och jag vet inte riktigt om jag vill det!?
Jag kan inte komma ifrån att en napp är väldigt behändig!
Jaja, det löser sig nog med tiden :)

Nu kommer det några bilder:



bara några timmar gammal...


en vecka...


härom dagen när vi mös i sängen, Melvin ville också mysa lite...


alldeles nyss... trötta små ögon som blev störda av blixten...


och så sist men inte minst en bild när Hilma myser med lillasyster i soffan!

Både Towe och Hilma är verkligen inne i bebis (som Hilma säger), de vill båda vara med och klappa och stryka, pussa och krama. Hilma vill gärna att Ninni ska suga på hennes tutte också men jag har sagt att det inte går, hennes tuttar är för små... härom dagen vid matbordet satt hon och drog i sin egen tutte och försökte själv suga på den ;) hon lyckades i alla fall slicka på den!!!

Puss puss på dig Ninni, vad glada vi är för att ha dig hos oss!♥


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag har aldrig haft napp till mina barn, jag provade med första för hon var snuttig men hon vägrade och tillslut hittade hon tummen, och med nr 2 behövdes det inte men han tittade på stora syster och tog tummen och dom 2 sista har aldrig haft varken napp eller tumme.. funkar kanon! :)

2012-04-04 @ 08:55:03
URL: http://joolinda.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus