ÅÅÅåååÅÅÅååå Gaaaahhhh!!!

Hade tänkt blogga lite men det känns så tråkigt när jag inte kommer åt bilderna i telefonen... Vi har ny dator och allt är inte fixat ännu och som det ser ut nu så hittar datorn telefonet och hur stort innehållet är men inte självaste innehållet :/... (har inte installerat ITunes än och inte ICloud heller)
 
Jag kan ju blogga från appen men jag är så störd på den!!! Det går ju knappt att ladda upp 2 bilder/inlägg... kanske jag gör flera korta med om vad vi pysslat med de senaste dagarna!?
 
Är hur nöjd som helst med min IPhone egentligen, bara det att det ska vara så förbannat krångligt allting! kanske är det bara jag som är trög!?
 
Jaja, då vet ni hur det ligger till... så får vi se vad som händer...
 
Ps... bärbara datorn hittar ju inte telefonen alls så där finns inget hopp heller....
 
Puss puss 

Kommentarer
Postat av: Pappa/Moffa

Appel-Crap är nog ett annat bra ord för det... Men på vanliga smartphones så finns det nått som heter USB-Felsökning... Alltså när det gäller Android i alla fall... om man slår på den så brukar telefonen hittas korrekt och när man slår av det igen så installeras drivarna som dom ska! Nu vet jag inte hur det är med Apple men kan tänka mig att det kan finnas något liknande... kolla under inställningar och kommunikation så kanske det finns nått sådant där... som jag fattar det så har det att göra med hur telefonen och datorn "skakar hand" d.v.s. talar om för varandra vad dom är och vad dom kan!

I värsta fall så får du kanske snacka med supporten för telefonen då :)

Puss & Kram
Älskar dig/er

Pappa/Moffa

2012-08-29 @ 03:15:07
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus