Kyligt ute och rena skåpluckor samt träff med Görans kusin!

Idag har det sett ut som det varit fint väder ute men varje gång jag öppnat dörren för att känna efter har de isande vindarna slagit emot mig... max +15 grader och blåsigt, lakanen hann ju nästan torka innan den första regnskuren kom... suck...
 
Så i stället för att vara ute så har jag bland annat roat mig med att torka skåpluckorna i köket, kaklet fick sig en omgång också när jag ändå var i gång.
Vaxduken som vi lade på bordet för ca 1 vecka sen häftade vi idag fast på undersidan, så som vi har brukat göra, vet inte varför vi trodde att det inte skulle behövas denna gång!?
 
Jo, morgonen var förresten lugn idag, Meja och Jonna hade tydligen startat filmen uppe på Caspers rum när de vaknade och Melvin och Hilma låg kvar i sina sängar, vakna, ända tills jag klev upp! Towe var också i sin säng såklart, hon har ju inte så mycket val i spjälsängen än så länge.
 
Jonna och Meja har lek snällt på sitt rum mest hela dagen, Melvin och Hilma däremot har skrikit ikapp med varandra och bråkat om nästan allt... fast små stunder däremellan har de också lekt bra :)
 
Jo, Meja och Jonna fick följa med farmor bort till badet för att duscha och mysa i bastun, de hann även med att bada lite så klart. De var borta ca 2 timmar och fick varsin mjukglass innan de åkte hem, lite lyx med ensamtid :), nästa gång var det Hilma och Melvins tur.
 
Görans kusin på sin mammas sida, som har inte träffat sen han var liten är här uppe med sin lilla familj och hälsar på, de kom igår och bor i husvagnen hemma hos Susanne.
Vi var dit nu ikväll och fikade tillsammans, barnen fick glass och vi smörgåstårta + min morotskaka som jag slängde ihop i samband med att vi lagade middag :).
De ska var här några dagar till så vi hinner nog träffas mer, de har en son som heter Melvin och han är precis mellan Hilma och vår Melvin i ålder. Sen är Jennie gravid med deras andra barn så deras lilla familj är under tillväxt.
 
I morgon ska vi till Svensta, dels för att hämta hem Casper som sover hos momma i natt tillsammans med Tina och Märta men också för att Meja ska på 5 års kontroll och Towe på 18 månaders så båda ska få sprutor!!!
 
På vägen hem från Susanne sprang jag och Jonna för att Hinna före Göran som hade bilen! Men aj aj aj, jag glömde att mina luftrör inte alls gillar det så nu sitter jag här med pip i halsen och rethosta :/
 
Nä en bra dag måste jag väl säga, kom hem sent... 21.30 och 22.10 sov alla barnen så de var nog en aning trötta ;P
 
Puss å god natt... eller ja, försöken fortsätter, igår var klockan efter 00.00 i alla fall när vi lade oss...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus