Lite gnäll...

Nu är jag måttligt less på sena nätter och slöa morgnar då det inte hinns med någon frukost utan det slutar med frunch... barnen klagar inte så egentligen är det nog bara mitt samvete som spöka och att jag tycker att dagarna blir å rastlösa och värdelösa... speciellt med det väder som vi har också...
 
Denna dag blev ingen bra dag.. fick undan lite tvätt och hängde upp ny efter att vi ätit varma mackor vid 11.00 tiden... sen slappade vi i soffan, jag var rastlösa som vanligt.
Susanne och Patrik kom förbi, de hade med sig bullar som vi fikade. Barnen satt inte stilla och eftersom mitt humör och tålamod redan var i botten så exploderade jag och resten av dagen har jag mått dåligt... Jag HATAR att behöva bli arg, när tålamodet tar slut och stämningen blir trist!
 
Jaja, nog med gnäll.
Nu är det kväll, Göran tog med sig de tre äldsta på fotbollsträningen i Klövsjö och jag har plockat i diskmaskinen, tuttat Ninni, nattat barn och plockat leksaker.
Det här är nog det tidigaste på länge som barnen är i säng, iofs är det bara de fyra minsta men ändå... jag tror både ja och vi behöver det.
 
För att gnälla lite mer så är jag även less på oredan här hemma... det finns massor som borde göras, men det värsta är väl egentligen det här med barnen och deras leksaker. Att ta ansvar för sina saker och respektera andras... ska försöka få någon ordning på det i morgon och så skulle det vara skönt om vi hann (om någon annan än jag vill) städa också...
 
På lördag ska barnens kusin Freddie döpas så då blir vi nog borta större delen av dagen och på söndag har vi lite andra planer så då kommer vi heller inte att vara hemma...
 
Hoppas att det de sista veckorna på sommarlovet bjuds på bra väder så vi kan vara ute och ta vara på dagarna, leka och njuta. Åka på badet och låta barnen plaska utan att de fryser ihjäl osv...
 
Hade tänkt baka bullar också men idag försvann lusten ganska snabbt då barnen älskar att retas, håna varandra, bitas, rivas, slåss osv... när de väl är sams så hittade de på rackartyg!!!
Ja egentligen är det väl inte så farligt, är nog bara min upplevelse i samband med att jag är allmänt less och ev trött!?
 
Ska i alla fall försöka varva ner lite nu och bara ta det lugnt, försöka få lite ro i kropp och själ så kanske det blir bättre i morgon!?
 
Puss å kram på er alla och hoppas att ni haft en bättre dag är jag!
 
ps. även om jag gnäller så älskar jag min familj och alla mina barn mest av allt i hela världen och jag skulle inte vilja byta mot något annat i hela universum, bara så ni vet!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Det låter ungefär som jag har känt och haft det under en längre tid. Förutom det där med frunch. Här tar vi frukost först och lunch sedan fast ingen är hungrig. Oredan och barnens beteende känner jag igen. Oredan har jag nu försökt råda bot på genom att införa bestämmardagar som du kan läsa om i min blogg.

Svar: Det där med bestämmardagar lät ju väldans bra! Kanske jag ska ta och införa också så småningom :)
Kimsan

2012-08-02 @ 22:33:44
URL: http://www.jenniebenni.blogg.se
Postat av: Sandra

Mina ungar var helt omöjliga igår. Skönt att höra att fler föräldrar kan ha bråkiga barn.

Svar: Man blir ju så ledsen själv när de ska bråka hela tiden i stället för att leka snällt som de faktiskt kan göra... men just vid såna tillfällen så är det som du skriver; skönt att höra att andra också kan ha bråkiga barn eller dåliga dagar :)
Kimsan

2012-08-03 @ 08:59:04
URL: http://www.perfectbynature.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus