Pluttigt sovrum!

Idag var vi och hämtade en säng med tillhörande skrivbord och en liten fin soffa hos Patricia som inte skulle ha det kvar. Vi tackar och bockar, hittade förresten lite grejer som trillat mellan dynorna i soffan som de ska få tillbaka, bland annat en klocka :).
 
I alla fall så började vi fundera huruvida vi skulle ha sängen, vart och vem som skulle ha den... Det slutade med att vi möblerade om! Vi tog barnens pluttiga rum som är 4 x 2 meter och de fick ta vårt stora... tanken har slagit mig förut men jag har aldrig mätt för att se om det skulle få plats en dubbelsäng eller ej... Idag mätte vi och vi konstaterade att det får plats! varför ska vi ha ett jätte stort sovrum där vi ändå bara sover och barnen ha ett jätte pytte litet rum att försöka leka i???
 
Vi är inte helt 100 klara än men det blir vi i morgon och då ska jag  fixa några bilder så ni får se hur det blev... vi har knölat in en dubbelsäng, en spjälsäng och ett ekskåp på 8 m3 i alla fall ;).
Melvin fick den stora höga sängen, han sover uppe vid taket!!! Han är hur nöjd som helst :) och soffan har han under sängen och vår tv sitter kvar så då kan de kika på film och sitta i den lilla mysiga soffan!
 
För övrigt så har det varit soligt och fint ute idag så timmarna fram till klockan 14.00 tillbringades ute, Jonna plockade lite bär, ska plocka mer i morgon så att vi kan koka gelé.
 
Har nyss fikat men funderar på lite glass också innan jag ska gå den långa vägen till vårt pluttiga sovrum för lite sömn... Ett steg ur vardagsrummet så är man i sovrummet och i vår säng ;P
 
Puss puss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus