Zoo i söndags och dagarna efter...

I söndags var vi på Försö Zoo! Vi kom dit vid 10.30 och åkte därifrån strax efter 15.00, då hade vi hunnit med tropikhuset, gå runt och kikat på alla och matat vissa djur, sett cirkus och åkt karuseller.
 
Dagen var inget att klaga på egentligen, alla skötte sig fint, vi trodde iofs att vi tappat bort Hilma där några minuter men hon hade tydligen full koll på oss och kikade bara runt lite på de små karusellerna :).
Vädret var helt lagom, runt +20 grader och molnigt med lite solglimrat, regnet kom lagom tills att vi precis hade satt oss i bilen!
 
Innan vi åkte hem så åkte vi förbi Tina och lämnade av Casper som skulle/ska sova där några nätter, lite mys och shopping med moster :).
 
Stannade även i Brunflo för att äta lite pizza, vi hade bara smörgåsar med oss som matsäck när vi var på zoo så vi var lite lagom hungriga.
 
När vi närmade oss Svenstavik blev jag lite godissugen och tänkte att det skulle vara lite gott till kvällen... jag som skulle dra ner på sånt!!! I alla fall inhandlades lite och vi myste ner oss i sängen framför en film när barnen somnat.
 
Knäppte en himla massa bilder på alla djur och våra barn men har inte kikat igenom dem än... ska göra det och välja ut några bra att visa för er... kan inte visa alla för det blev säkert närmare 100 st!
 
Igår måndag, så körde vi städning och röj i lugn takt hela dagen, lite avbrott för att ta vara på vädret,måste ju passa på när det är sol och uppehåll!
Göran klippte gräset och jag hängde ut alla underlakan jag tvättat. Använder dra-på-lakan och jag har inte dubbel uppsättningar dessa så varje gång vi bäddar rent i alla sängar så måste jag tvätta dem direkt för att kunna bädda rent med dem igen,ska skaffa fler så småningom.
 
Skura golven sparade jag till kvällen då ingen skulle ut och springa i det nyklippta gräset mer, tog även övervåningen och trappen då jag ändå var i gång, Göran duschade under tiden och sen var det min tur, innan vi mumsade kvällsfika.
Tänk att det är en så underbart härlig känsla med att nystädat hus, rena golv och nybäddade sängar!
 
Idag tisdag, har Göran varit i med Robert, en sväng tillsammans med dem i stan och sen hemma hos Robert och skruvat dator. I stan passade han på att köpa en jacka till Melvin,det var extrapris på Ica Maxi och Melvin är den enda som inte har någon bra jacka...
 
Jonna och Meja gick till Elin för att leka, Hilma och Melvin skulle leka men kivades mest så jag gav dem frukt och satte dem framför en film (regnet öste ner ute) jag och Towe satte en dubbel bulldeg efter att vi plockat undan i köket ordentligt.
Under tiden degen jäste åt vi lunch sen skulle Towe sova och Hilma och Melvin kikade klart på filmen. Jag hann precis baka ut alla bullar innan Ninni vaknat och var hungrig.
 
Har tagit dagen i väldigt lugnt tempo och sett till att inte ha för många bollar i luften, var sak tar sin tid och det är ingen idé att stressa...
Bullarna blev klara och goda, barnen har varit ganska lugna, middagen blev klar, vi åt, barnen kikade på bompa, jag pratade med mamma i telefonen och det blev läggdags för barnen.
 
Hilma somnade först, sen Melvin och sist Towe, i alla fall av dessa tre... Jonna och Meja lyxar till det med att se på film i Caspers rum ikväll! Ninni gav upp och somnade vid 20.30 tiden efter att hon lekt i babygymmet när jag hängde tvätt.
Sen har jag bara suttit i lugn och ro och läst lite bloggar :)
 
Göran kom nyss hem och vi ska väl slöa i soffan en stund innan det blir dags att sova, försöken med att komma i säng i tid fortsätter!
 
Jo Ninni åt ju sista gången vid 19.00 tiden igår och då vakande hon till vid 05.00 i morse och eftersom jag ändå gick upp för att kissa så tog jag med henne till vår säng så hon fick tutta även fastän hon halvsov med tummen i munnen när jag kom från toaletten...
 
Ikväll åt hon också sista gången vid 19.00, prövade ge henne strax efter 20.00 men hon ville inte riktigt, hon var mest trött...
 
Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus