Inte så motiverad...

...att blogga nu, har inte varit på ett tag :(...
Lite tråkigt men så är det i alla fall.
Just nu stökar vi på lite inför Julafton som faktiskt är i övermorgon! Tiden går fort men jag känner egentligen ingen direkt stress :). Bockar av listan och det känns som att jag har koll på vad som ska göras.
Pappa & Co. kom igår kväll, de ska vara här över julen, på juldagen kommer även Tina och Märta, om någon fler hakar på efter vägen märker vi.
I morgon kommer förresten Ewe & Co. förbi, de ska fira julen i Sveg. Vi hälsade på dem någon timma i torsdag när vi var in till stan och handlade julmat för massor av pengar... Undrar just hur det blir med räkningarna denna månad!? Men vi kommer ju i slutändan att dela på kostnaden för julmaten så det löser sig nog :). Susanne har tagit en del av listan som de handlar idag och vi tog pappas del när vi ändå var i stan och handlade, lite billigare än i Sveg tänkte vi :).

Nä men God Jul på er alla där ute så länge och så får vi väl se om jag orkar mig på någon mer inlägg innan!? Skulle ha uppdaterat lite om Ninni som faktiskt hunnit bli 9 månader!!! Tiden går rysligt fort :)

Puss puss

Avslutar med en fin bild på Ninni och Freddie sen i torsdags :) Freddie har hunnit bli hela 11 månader nu! Jätte go och glad kille <3


Kommentarer
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Sötnosar!

2012-12-22 @ 21:29:33
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus